Yleensä

Submission Science uusin hardcore-tehosterokotus Rocky KO

TÄYSIN 12 - ROCKY 1,3 -TEKSTIEN TIETEEN KÄYTTÖVARAUSKUMPPANI - "ROCKY KO"

Toukokuun alussa Boosterjunkies.de ilmoitti siitä Submission Science uusi valmistaja on alkulohkossa, joka osaa tehdä vaikutuksen paitsi tuotevalikoimallaan myös erinomaisella laadullaan. Tuotevalikoima ja koostumus ovat johdonmukaiset, ja ensimmäiset viikot Saksan markkinoilla ovat osoittaneet, että amerikkalainen valmistaja on hyvällä tavalla vakiinnuttamassa asemansa ravintolisäalalla.

Erityisesti hardcore-tehostin ROCKY 1,3 aiheutti hämmennystä, koska paitsi tuore muotoilu oli heti inspiroiva, myös suunnittelijan ärsyke, josta se nimettiin, herätti kohtauksen iloisesti.
Ja Rocky Balboan varjossa oleva tehosterokotus antoi kirjaimellisesti kasvot, tuli myydyin ja ansaitusti sijoittui 6. sijalle parhaiden tehosterokotusten joukossa DMAA-Booster sivustolla Boosterjunkies.de.
70mg 1,3-dimetyyliamiini puhuu selkeää kieltä ja tarjoaa lopullisen iskun harjoitteluun!

Submission Science toimii nyt esimerkillisesti ja yrittää nyt rakentaa menestystä hyvin lyhyessä ajassa ja heti heittää ROCKY 1,3: n ison ja vielä paremman veljen markkinoille - ROCKY KO: n pitäisi korjata se!
Kumppanikaupassamme STAYFOCUSED.DE on eksklusiivinen näyte uudesta hardcore-vahvistimesta rajattomien mahdollisuuksien maalta ja kaikki mukana olevat ovat innoissaan!
Valmistaja tekee kaiken oikein ja korvaa tarpeettomat kreatiini kaavassa muiden hyödyllisten ja havaittavien ainesosien kanssa.
Niin oli huikea annos DMAA kasvoi vielä 30 mg ja kiinnittää nyt huomion koko 100 mg: lla!

Tässä on yleiskatsaus siitä, mitä lähetystiede ROCKY KO osaa vakuuttaa:

Oma sekoitus 8500mg

Sitrulliini Malaatti 2: 1, AGmass (agmatiini sulfaatti), N-asetyylityrosiini, Kofeiini Sitraatit, Kofeiini Vedetön, 1-3 dimetyyliamiinia (100 mg), Synefriini Hcl, Higenamine HCl, Hordeine HCl, L-norvaliini, Schisandra Chinensis, Johimbiini HCl, Huperzine, Vitamiini B12, Vitamiini D3

Eikä vain se Kreatiini Hcl ja - nitraatit on poistettu kokonaan lisäämällä Synephrine, Higenamine, Hordinine und yohimbine tästä tehostimesta tulee todellinen stimulaattori verrattuna jo voimakkaaseen edeltäjäänsä!

Ensimmäiset testimme puoleltamme olivat enemmän kuin lupaavia, ja odotamme ROCKY KO: n lähettämistä kehään myös tässä maassa! Olemme vakuuttuneita siitä, että hän osaa lähettää kilpailunsa laudoille kovimpien tehostajien taistelussa!

Jos haluat vakuuttaa itsesi Rocky KO: n laadusta, voit saada tehostimen osoitteesta Stayfocused.de.

>> Tarjous <

Lähetys Science Rocky 1,3

 

 

 

 

 

 

 

Samankaltaiset tuotteet

Takaisin alkuun -painike