Parhaat DMAA-vahvistimet

Parhaat DMAA-vahvistimet yhdellä silmäyksellä | PRE WORKOUT BOOSTER Ranking 2020 - Top 10

Vuosi 2020 on täydessä vauhdissa! - Ja se tarkoittaa, että on aika päivittää ainutlaatuinen DMAA Booster Ranking 2020!
- Mitkä harjoittelua edeltävät tehostimet ovat tänä vuonna huipulla niiden läpäisevän vaikutuksen ansiosta ja mitkä innovaatiot voimme toivottaa parhaisiin kovimpiin strobopommiin! Boosterjunkies.de valaisee sinua!

TÄRKEÄÄ: Hardcore-vahvistimet ovat kapealla tuotteella ja niiden pitäisi pysyä tuollaisena! Tämän tyyppinen lisäosa, erityisesti DMAA-ainesosan kanssa, on tarkoitettu yksinomaan kokeneille urheilijoille ja voimaharrastajille, jotka ovat harrastaneet urheilua jo vuosia ja poikkeustapauksissa turvautuvat tällaisiin voimakkaisiin ja suorituskykyä parantaviin piristeisiin kompensoidakseen stressaavaa arkeaan. Aloittelijoiden, nuorten tai terveysongelmista kärsivien urheilijoiden ei tarvitse kovaa tehostetta saavuttaakseen ihanteellisen suorituskykynsä!

Rakkaat ystävät hyvin hoidetusta tehostekulutuksesta,

Vaikka olemme vielä syvimmillä talvikuukausilla, DMAA-Booster kokee toista keväänsä ja markkinat ovat kaikkien tehosterokojien iloksi täynnä kuumia esiharjoituksia, jotka legendaarisen aineen ansiosta tarjoavat paljon höyryä harjoittelussa.
Vaikka DMBA, DMHA, Eria Jarensis -uute ja muut stimulaatiot ovat yhä vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla, 1,3-dimetyylipentyyliamiini tai 2-amino-4-metyyliheksaani tai geranamiini, jonka tunnet DMAA: na, hallitsevat edelleen kohtausta!

DMAA, sympatomimeetti ja usein virheellisesti amfetamiinijohdannainen, on farmaseuttinen aine ja se on Saksassa kiellettyjen huumausaineiden luettelossa. Luonnollisen alkuperänsä vuoksi (löytyy kurpitsalaitoksesta) se voidaan kuitenkin asentaa ja myydä vakavimmissa harjoitteluyksiköissä laillisen harmaan alueen varjolla.

Saatat muistaa vuoden 2017, jolloin Hi-Tech Pharmaceuticalsin toimitusjohtaja Jared Wheat ja FDA (elintarvike- ja lääkevirasto) taistelivat raivoissa oikeustöissä aineen laillistamiseksi. Mutta ei vain siitä lähtien on ollut jatkuvasti edestakaisin ja epävarmuutta DMAA-tuotteiden turvallisesta, välillisestä kulutuksesta, kaupasta ja hallussapidosta.

Siitä huolimatta DMAA: ta sisältävät tuotteet lasketaan ja lasketaan edelleen harjoittelun vahvistimien lipputuloihin ja niillä on melkein legendaarinen maine vaikutuksestaan.
Tämä hype voidaan jäljittää kaikkien esiharjoitusten isään: legendaarinen Jack3d USP Labsilta.
Ensimmäisenä harjoitustehostustuotteena se käytti DMAA-stimulanttia, ja se on edelleen vakuuttanut faneja ja nostalgioita tähän päivään asti.

Juuri tätä täydennysmarkkinat yrittävät tyydyttää uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja sitoutua pysyvästi DMAA-vahvistimiin.

Valitettavasti uudempien harjoitusta edeltävien tehostimien koostumukset kärsivät usein stimulantin puhtaasta rajattomasta voimasta eivätkä ole kovin hienostuneita. Jos verrataan Jack3d: n vanhaa kaavaa uudemman tuotteen innovatiiviseen matriisiin, huomaat useita lisäaineita, kuten vitamiinikomplekseja, huolellisesti koordinoidut pumppukaavat ja lisätyt kasviuutteet ja aminohapot.
Nämä paitsi pehmentävät amfetamiinin kaltaisen aineen murskaavia jälkiseurauksia, mutta edistävät myös parantunutta ravinteiden saantia, lisääntynyttä pumppua tai miellyttävämpää keskittymistä.

Me Boosterjunkies.de-sivustossa tehtävämme on säännöllisin väliajoin kiinnittää huomionne näihin tuotteisiin ja esitellä vain parhaat ja tehokkaimmat hardcore-vahvistimet.
Tämän seurauksena haluamme esitellä sinulle seuraavan vuoden parhaat DMAA-vahvistimet.

On tärkeää, että harjoittelua edeltävän tuotteen vaikutus on aina subjektiivinen ja voi olla täysin erilainen urheilijasta!
Sijoituksemme rajoittuu laajan tiimimme henkilökohtaisiin kokemuksiin sekä kokeneiden asiakkaiden ja ystävien vaikutelmiin. Lisäksi sisällytämme arviointiin tietysti vastaavien tuotteiden etiketeissä olevat ilmoitukset, mutta emme voi taata tosiasiallisesti sisältämien aineiden aitoutta tai takuuta. Siitä huolimatta takaamme yksittäisten valmistajien ja tuotteiden laadun ja olemme sisällyttäneet ranking-listalle vain ne vahvistimet, jotka tekivät meille vakavan, uskottavan ja korkealaatuisen vaikutelman!

Joten tässä on 10 parasta stim-pommia DMAA: n sisältävien kovaharjoitustehostimien segmentistä 2020:

10 parasta DMAA-vahvistinta yhdellä silmäyksellä

Mustalinjan lisäravinteet - itsemurhat

Blackline-nimen takana voidaan melkein olettaa kahden saksalaisen Ben Wagnerin ja Nils Eifflerin yritys (Sinob-Blackline 2.0), jotka ottivat myrskyn myrkkyä pitävä yritys-iskulause "Paska ei ole meidän liiketoimintamme" ja herkkä proteiini - mutta se ei nimenomaisesti ole sellainen! Kuka on tämän epäilyttävän (väitetyn) yhdysvaltalaisen yrityksen takana ja mistä se tarkalleen tulee, on epäselvä tähän päivään asti! On kuitenkin selvää, että tumman tuotemerkin hardcore-koulutuksen tehostin epäilemättä osuu ja avaa perustellusti tämän sijoituksen. Kuten edellä mainittiin, tämän harjoituksen kaava näyttää valitettavasti melko yksinkertaiselta, nimittäin se kopioi Jack1d: n alkuperäisen koostumuksen 1: 3. Karkeasti AAKG, kreatiini, beeta-alaniini sekä stimulantit kofeiini ja DMAA jakautuvat hieman alle 4 g: n väkevöityyn annokseen. Siitä huolimatta, tai ehkä sen takia, itsemurha iski voimakkaasti vuonna 2017, koska sen myötä sinulla oli vihdoin markkinoilla jälleen tehosterokotus, joka, vaikkakin suhteellisen sokea, paljastaa vaikutuksensa eteenpäin ja täydellä voimalla! Oli hämmästyttävää, että varsinkin ensimmäinen erä aiheutti laajaa kauhua, koska SUIZIDE tarjosi raakapumpun huolimatta tuskin sen sisältämistä aineista. Voidaan jopa epäillä aspiriinin käyttöä. Tehosterokotus on saatavana 1 tyyppisenä Death Berry-, Tropical Death- ja Bubble Gum -tuotteena. Suurin virhe todella hyvässä Jack3d-kaksoiskappaleessa? - Kuoleman kaatuminen / kaatuminen ☹ Siksi valitettavasti vain 3. sija.

* Mainonta / mainonta

# 10 mustalinjan lisäravinteet -
Itsemurhat

ARVIOINTI: 7.3 / 10

Dynaaminen kehitys - Savage AF

Savage AF tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset hyvään harjoitteluun: erinomainen keskittyminen, pelkkä loputon energia ja vahva verisuonisto. Tätä varten hän yhdistää parhaat stimulantit, nimittäin 75 mg DMAA: ta ja (vielä) harvoin käytettyä katajanmarjauutetta eikä unohda kofeiinia. Niiden yhdistelmä todella voimakkaiden pumppulisäaineiden, nimittäin agmatiinisulfaatin ja glyserolimonosteraatin kanssa, jotka paitsi varmistavat suonen, myös täydellisen ulkonäön, ovat miellyttäviä. Siellä on myös vankka nootrooppinen pino, joka sisältää muun muassa Alpha GPC: n. Mutta myös Dendrobium Extract (25mg) ja Yohimbine (2mg) ovat todellakin ainesosia, jotka todellinen tehosekoittaja löytää ennen wokoutiaan.
Savage AF sisältää myös vain 7 g annosta kohti, mutta sen kaava on puhtaasti teoreettinen ja käytännössä hieman kattavampi kuin luokiteltu. Tästä syystä yhdeksäs sija ☺

Savage AF Booster

* Mainonta / mainonta

# 9 Dynaaminen kehitys - Savage AF

ARVIOINTI: 7.5 / 10

Jack'd Up Hi-Tech Pharmaceuticals

Amerikan Georgian valmistaja on ollut yksi menestyneimmistä toimijoista ravintolisämarkkinoilla 80-luvulta lähtien. Ultimate Orange -tuotteen avulla yritys ei vain luonut perustaa kaikille tämän päivän harjoituksille ja koville vahvistimille, vaan myös aiheuttanut säännöllisesti tunteita lipputulot, kuten HydroxyElite ja Off The Chain.
Niinpä myös Jack`d Up, alkuperäisen nimimerkin, USP Labs Jack3d, parannettu kaava.
Alkuperäisen tavoin se painaa myös 5,55 g, mutta sitä on täydennetty kolmella kreatiini- ja agmatiinimuodolla, jotka ovat valaisinkopioiden trumpettien oma sekoitus vähintään 3 mg DMAA: ta ja maistuvat myös erinomaisilta.
Tämä tehosterokotus on ehdottomasti sisäpiirivihje nostalgikoille ja tulee kauhistuttavan lähelle kaikkien hardcore-vahvistimien legendaarisen isän rakastettua tunnetta!
Ei erityisen hienostunut ja nykypäivän standardien mukaan todellakaan ole enää positiivista merkitystä, mutta ansaittu takuu menestyksestä uudessa kuvassa - 8. sija uudelle vanhalle Jackille 😉

HiTech Pharma - TAKAISIN

* Mainonta / mainonta

# 8 Hi-Tech Pharmaceuticals Jack'd Up

ARVIOINTI: 7.8 / 10

# 7 Vahvuuspeli - Death Punch

Death Punch antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua harjoittelulla suurimmalla voimalla samalla, kun katoat jopa syvimmässä kohdennuksessa ja keveyden tunteessa. Tätä tarkoitusta varten Strength Game on koonnut todella modernin kaavan, joka sisältää 75 mg DMAA: n lisäksi myös muita ärsykkeitä, kuten efedraa ja hordeniinia sekä yohimbiinia. Sitrulliinin ja agmatiinin (lueteltu matriisin 1. asemassa) ansiosta myös pumppu toimitetaan. Erityinen kohokohta on kuitenkin hyvin erikoisen aineen lisääminen, koska GW501516: lla esiharjoitus sisältää todellisen kestävyyden ihmeen. Tämä on SARM, joka ei ole tukahduttava ja jonka on osoitettu olevan hyödyllinen tehokkaalle rasvanpoltolle ja lisääntyneelle kestävyydelle.
7,5 g: n annoksena saat aidon yleiskäyttöisen aseen, joka tarjoaa täyden pumpun, vertaansa vailla olevan stimulaation ja tehokkaan rasvanpolttajan vaikutukset.
Tämä antaa Death Punchille ansaitun paikan 7 näkymän ylöspäin.

Death Punch Booster

* Mainonta / mainonta

# 7 Vahvuuspeli - Death Punch

ARVIOINTI: 8.0 / 10

Anti Hero Labs Venom

Valmistaja Anti-Hero Labs näyttää lievästi sanottuna maanalaiselta ja voi myös myydä uusimpia myrkkyseoksia talon sisäisestä autotallikeittiöstä. Erittäin luovien ja hermostuneiden tuotteiden asettelu ja käsittely ovat joskus hieman amatöörejä ja näyttävät "halutuilta, mutta ei kykeneviltä"!
Ei kuitenkaan ole epäilystäkään siitä, että tarjolla olevien keittojen teema on nerokkaasti valittu, harmonisesti suunniteltu ja tiukasti kaupan pidetty - olipa kyseessä Juggernaut, Carnage tai Venom, jokaisen kova-keiton tölkki on koristeltu yksityiskohtaisesti lavastetulla antagonistilla.
Sisällön osalta on vahvistettu myös käsitys siitä, että haluamme käsitellä kaikkea sorkkarauta, mutta agmatiini ja norvaliini toimivat melko hyvin täyspumpun ja myös 100 mg 1,3 DMAA + synefriinin, hordeniinin, efedran (ja ja ja ... ) helistin riippumatta mahdollisesti täydellisestä raaka-aineen laadusta melko runsas.
Kaikki tämä johtaa viime kädessä, vaikka joukko asioita (amatöörituotesuunnittelu, epäilyttävä markkinointi, epäilyttävä raaka-aineen laatu) kyseenalaistetaan ja / tai arvostellaan sijoittumiselle Top10: n alaosaan - koska jotain, joka räjähtää tämä on yksinkertaisesti palkittava;) ...
ja varsinkin keräilijänä tällainen epätavallinen laatikko näyttää erityisen hyvältä kaapissa 😉

6. sija Anti-Hero Labs Venomille

Tuotteen ominaisuudet:

 • Agmatiinisulfaatit
 • 250 mg vedetöntä kofeiinia
 • L-Norvaline
 • 100mg !!! 1'3 DMAA
 • Hordeiini HCL
 • Ephedra-uute

* Mainonta / mainonta

# 6 Anti-Hero Labs - VENOM

ARVIOINTI: 8.1 / 10

Lähetystiede - Rocky KO 2. kierros

Balboa-mekon hardcore-korottaja osuu kaksitoista kuin koukku leukaan! Ei vain mahtava 100 mg DMAA, vaan myös Yohimbinen ja AgMassin symbioosi takaavat kaiken kattavan hardcore-tehostekokemuksen, kuten kirjassa pitäisi olla. Rocky KO ei vain anna sinulle keskittyä, joka voittaa sinut tunnelimaisen 12 erän läpi täydellisen nyrkkeilytaistelun, se antaa sinulle pelottavan aggressiivisuuden Ivan Drago, joka aiheutti pelkoa ja kauhua Rocky IV -elokuvassa. Rocky KO ei todellakaan ole tarkoitettu lentosuudelmille, koska se kirjaimellisesti lyö sinut yhtä pehmeäksi kuin vaippa harjoituksen jälkeen. Jos haluat hyötyä kovan tehostimen positiivisista ja stimuloivista vaikutuksista, sinun on myös hyväksyttävä myöhempi yläluokan pudotus.

Vaikuttavuuden suhteen epäilemättä myös ehdokas voittajien palkintokorokkeelle, mutta valitettavasti sen seurausten pudottamisen vuoksi "vain" viidenneksi!

Tuotteen ominaisuudet:

 • Vitamiinikompleksi
 • Sitrulliinimalaatti
 • 1 g AGmass ™ (agamtinsulfaatti
 • 100 mg 1,3-dimetyyliamiinia (DMAA)
 • Yohimbine HCL!
 • L-norvaliini
 • Erittäin vahva
Lähetys Science Rocky KO

* Mainonta / mainonta

# 5 Lähetystiede - Rocky KO

ARVIOINTI: 8.4 / 10

Prime Nutrition PWO MAX

Prime Nutrition on ollut PJ Braunin, joka on myös Blackstone Labsin ja RedCon2012 -lisäjättiläisten perustaja ja omistaja, kulta vuodesta 1. Mikään muu pelin nimi ei tarkoita sellaista menestystä ja vuotuisia myyntihittejä kuin intohimoinen kehonrakentaja ja menestyvä liikemies. Toisin kuin Blackstone ja RedCon, Prime Nutrition pyrkii pysymään todella suurten tuotemerkkien varjossa ja jopa jää hieman jäljessä. Toisaalta PWO-Max on todellinen sisäpiirivinkki, joka voi helposti kilpailla minkä tahansa korkean profiilin tuotteen kanssa kovan korotuksen hyllyillä.
Prime Nutrition tietää, että se voi epäilemättä sallia itsensä paljastaa avoimesti entisen PWO-HP: n ainesosien annokset paisuneella rinnalla. Ei vain mahtava 75 mg DMAA, vaan myös ylpeä 2 g agmatiinisulfaatti ja ladattu 300 mg kofeiinia sekä joitain muita järkevästi annosteltuja ainesosia antavat harjoittelua edeltävälle henkilölle melko kunnioitettavan maineen.
Tehosekoittimen tölkit ovat erittäin suosittuja tuttujen keskuudessa, ja niiden loppu on yhä enemmän. Fanien ja kiinnostuneiden tulisi silti tarttua siihen niin kauan kuin mahdollista!
PWO-MAX esittelee ansaitusti DMAA-sijoituksemme yläosan - 4. sijan!

 

Tuotteen ominaisuudet:

 • 2 g agmatiinisulfaattia !!!
 • 500 mg DMAE
 • 200 mg kofeiinisitraattia
 • 150 mg Kofeiini vedetön
 • 75 mg 1-3-dimetyyliamyyliamiinia

* Mainonta / mainonta

# 4 Prime Nutrition PWO-MAX

ARVIOINTI: 8.4 / 10

# 3 Älykäs lihas - terävä AMF

Tässä vahvassa harjoittelussa yhdistyvät kaksi vahvaa stimulanttia yhdessä tuotteessa, nimittäin 2 mg DMAA: ta 80 mg: n DMHA: n kanssa ja muita aineita, kuten higenamiini, synefriini ja yohimbiini.
Pidimme erityisesti täysin läpinäkyvistä täydennysasioista, jotka ilomme iloksi sisältävät 5 g puhdasta pumppuaineita (L-sitrulliini, sitrulliinidimalaatti ja agmatiinisulfaatti).
Lisäksi osa tästä hirviöstä painaa valtavan 10 grammaa ja tarjoaa melkein kaiken kaiken, mitä sydämenvahvistin haluaa.
Ei innovatiivisia ainesosia, kuten nootrooppisia aineita, SARM-lääkkeitä tai muita uutuuksia, mutta kokeiltu ja testattu oikeilla annoksilla - ja juuri tämä näkyy tämän tuotteen vaikutuksessa. Pitkäaikaiset vaikutukset ja laadukas kaava antavat tälle "älykkäälle" tuotteelle ansaitun kolmannen sijan rankingissa.

Tuotteen ominaisuudet:

  • ei oma sekoitus
  • Vitamiinikompleksi parantaa uudistumista
  • 80 mg DMAA + 100 mg DMHA!
  • sisältää myös 1g alfa-johimbiinia + 1 g Yohimbine HCL!
  • 5 g aktiivista pumppuainetta
Terävä AMF

* Mainonta / mainonta

# 3 Älykäs lihas - terävä AMF

ARVIOINTI: 8.3 / 10

BlackOut-lisäravinteet - INSTINCT

Sinun ei tarvitse olla paras kaikessa ollaksesi eturintamassa!? - niin ajatteli BlackOut-lisäravinteet. Ei kaikkein kattavin annoskoko, eniten vahvuuksia eikä varmasti suositeltuja pumppuaineannoksia - mutta juuri se, mitä INSTINCT: n tapauksessa on todella hauskaa. Todellisena kuuman stimbombeen ja turvonnut pumpun hirviönä (annosta kohden) 9,5 g DMAA-tehosterokotus INSTINCT on monipuolinen kyky, jolla on kaiken lisäksi vain vähän tai ei lainkaan sivuvaikutuksia huolimatta vaikuttavasta kohdennuksestaan ​​ja tyydyttävästä pumppu edellyttää.
Stimulaattorisegmentistä Hardcore Booster käyttää 200 mg kofeiinia, 50 mg hordeniinia, 20 mg higenamiinia, määrittelemättömiä määriä synefriiniä ja yohimbiinia sekä viimeisenä mutta ei vähäisimpänä mahtavaa 110 mg DMAA: ta! Yhteensä 6 g aktiivista pumppuainetta (3 g sitrulliinimalaattia, 2 g L-arginiinia ja 1 g agmatiinisulfaattia) tarjoaa myös täyden ja miellyttävän verisuonipumpun symbioosissa.

Ei vain sijoitusta määrittävän ainesosan runsas sisältö, mutta tämän tehostimen taustalla oleva perusteltu teoria (katso ilmoitusta ja artikkelin kuvaus) ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä vakuuttavat käytännön raportit takaavat harjoittelua edeltävän paikan, vaikkakaan ei kymmenen parhaan joukossa, mutta ansaitulla palkintokorokkeella numero 10!

Tuotteen ominaisuudet:

 • monipuolinen DMAA Stimbombien joukossa
 • Vitamiinikompleksi parantaa uudistumista
 • 110 mg DMAA: ta!
 • sisältää myös johimbiinia!
 • 6 g aktiivista pumppuainetta
Instinct Booster

* Mainonta / mainonta

# 2 BlackOut-lisäravinteet - INSTINCT

ARVIOINTI: 8.5 / 10

# 1 JA VOITTAJA ON: FitaFlex Nutrition - FitFire

Vuonna 2020 tehostin siirtyy sijoituksen kärkeen, jota kukaan ei olisi odottanut siellä. USA: sta vuodelle 2018 levisi tehosteklooni, joka näyttää ravintotiedoista suhteessa 1: 1 kuin vanha ystävä.
MESOwellin ja NeuroMORPH: n kaltaisten termien tuntijoiden korvat soivat varmasti heti, mutta viimeistään kun näet kirkkaanvärisen jauheen kasaantuneen läpinäkyviin tölkeihin, muistat legendaarisen APS MESOMORPHin. Tämä toimi mallina, mutta toisaalta FitaFlex loistaa esimerkillisellä läpinäkyvyydellä (1 kauha vastaa 2000 mg L-sitrulliini-D-malaattia, 3200 mg beeta-alaniinia, 65 mg DMAA !!!, 335 mg vedetöntä kofeiinia ja 600 mg kreatiininitraattia), toisaalta Fitaflex Nutrition ohittaa Fitfiren inspiraation lähteen pitkällä matkalla, sillä sillä on yhtä vaikuttava vaikutus keskittymisen ja ajamisen suhteen, mutta se ei aiheuta huonoja jälkivaikutuksia tai sivuvaikutuksia!

Saadaksesi kattavamman kuvan tuotteesta, suosittelemme, että katsot arvostelumme, jossa hardcore-tehosterokotus loisti huikealla 9,0: lla!

Vuosien varrella Fitfire on nauranut monille ystävillemme tiimimme riveissä, mutta myös uskollisille asiakkaillemme - sijoituksen 1. sija on yli ansaittu!

Tuotteen ominaisuudet:

 • Hyvin kokeiltu mesomorfinen kaava
 • 2000 mg L-sitrulliini-D-malaattia,
 • 3200 mg beeta-alaniinia
 • Agmatiinisulfaatti
 • 65 mg DMAAA (1,3-dimetyyliamyyliamiini HCL)
 • Erittäin vahva
 • Ilman sivuvaikutuksia
FitaFlex Fitfire Booster

* Mainonta / mainonta

# 1 FITAFLEX - Fitfire

ARVIOINTI: 9.0 / 10

Ja nyt on sinun vuorosi!

Työmme on tehty tässä vaiheessa, ja olemme esittäneet sinulle kymmenen huippuluokan hardcore-tehostinta. Ilman syyllistä omatuntoa voimme suositella kaikkia näitä huippuluokan esiharjoituksia sinulle ja vain kehottaa sinua valitsemaan sinulle sopivan tuotteen. Mikä näistä DMAA-välähdyspommista on sinulle oikea ja ansaitseeko RAGE yksin kultamitalin, emme voi eikä halua vastata tässä vaiheessa! Vaikeampien tehostajien vaikutus ja tunne perustuvat yksinomaan subjektiivisiin kokemuksiin ja voivat vaihdella suuresti henkilöstä toiseen!
Hyödynnä kumppanimyymälämme STAYFOCUSED.DE tarjousta ja testaa vahvistusnäytteiden tarjouksen avulla jokainen esiharjoittelu riittävästi.
Tai ole valmis kokeilemaan ja keräämään ja laittamaan yhden näistä taatuista tehokkaista DMAA-tölkeistä hyllylle!

Takaisin alkuun -painike