Hardcore-tehosterokotusTuotearvostelutTuotearvostelut

Skull Labs – Angel Dust -arvostelu

Skull Labsin myötä uusi pelaaja on astunut täydennysskenelle ja aiheuttanut melkoista kohua ensimmäisellä hardcore-boosterillaan kauniilla nimellä Angel Dust. Tarpeeksi syytä tehdä tämä boosteri kriittiselle testille - kuten aina - ja katsoa, ​​oikeuttaako boosteri hypetyksen.

Ensinnäkin huomautus: Tehosteesta on yhdysvaltalainen versio, EU-versio ja juotavaksi valmis tehostepistosversio. Kahdella jälkimmäisellä ei ole paljoakaan yhteistä yhdysvaltalaisen version kanssa ja me Boosterjunkiesilla testaamme tietysti sinulle ainoan oikean version, eli yhdysvaltalaisen version.

Kuva Skull Labs Angel Dust Booster -säiliöstä

* Mainonta / mainonta

Skull Labs-Angel Dust

 • Vahva energiankulutus
 • yhdistelmä DMAA und DMHA
 • Pienet sivuvaikutukset (mutta niasiinihuuhtelu)

Sisältää: Skull Labs Angel Dustin ainesosat ja annokset

Määrä annosta kohti (1 kauha / 9 g)
Niasiini25 mg
Beta alaniini2500 mg
Kreatiininitraatti1000 mg
arginiini AKG1000 mg
Sitrulliini Malaatti1000 mg
Beta-fenyylietyyliamiini700 mg
Koliinibitartraatti500 mg
Kofeiini Vedetön300 mg
Eria Jarensis ote200 mg
2-Aminoisoheptane (DMHA)100 mg
1,3-Dimetyyliamyyliamiini (DMAA)100 mg
Higanamiini HCl50 mg
Hordinine50 mg
N-metyyli-L-tyramiini-HCl50 mg
Gamma-aminovoihappo (GABA)25 mg
Yohimbe-kuoriuute2 mg
Rauwolfia Vomitoria -juuriuute 2 mg

Etiketistä löytyy yhteensä peräti 18 ainesosaa. On huomattava, että nämä ovat melko "klassisia" hardcore boosterin ainesosia. Kaikki ainesosat on lueteltu erikseen ja niiden vastaavissa annoksissa. Tässä taipuvainen katsoja hyppää 100 mg:n yhdistelmää DMAA ja 100 mg DMHA suoraan silmään. Annoskoko on 1 kauha tai 9 grammaa. Se sisältää yhteensä 30 annosta.

Tietoja yksittäisistä ainesosista ja niiden annostuksista:

Niasiini: Niasiini on myös kuin Vitamiini B3 tiedossa. siellä Vitamiini B3 mukana kehon energia-aineenvaihdunnassa, vaikuttava aine voi ehkäistä väsymystä ja lihasten väsymystä. Suositeltu päiväannos on noin 13-18 mg, joka sisältää huimat 25 mg. Näin suuri määrä voi vaikuttaa herkkiin ihmisiin Niasiini reagoi ns.Niasiini huuhtele". Tämä on eräänlainen allerginen reaktio, jonka aiheuttaa suuri määrä Niasiini. Verisuonten laajentuminen johtaa ihon punotukseen ja lämmön tunteeseen. Tämä huuhtelu ei kuitenkaan ole vaarallista.

Beeta-alaniini: Useimpien tehostinkuluttajien pitäisi Beeta-alaniini ja sen ottamiseen liittyvä "sivuvaikutus", tyypillinen pistely ihon alla. klo Beeta-alaniini Se on ei-välttämätön aminohappo, mikä tarkoittaa, että elimistö voi tuottaa sitä myös itse. Beeta-alaniini Viivästyttää lihasten väsymistä ja mahdollistaa siten kovemmat harjoitukset. Paras vaikutus saavutetaan pitkäaikaisella ja päivittäisellä annoksella. Optimaalinen annos on noin 3000 mg. 2500 mg lisätään Angel Dustiin.

Kreatiininitraatit: Tämä on kreatiinin erityinen muoto, johon on kiinnittynyt nitraattimolekyyli. Lisäksi parempi hyötyosuus kuin kanssa kreatiini Monohydraatista on myös hyötyä kreatiini Ei reagoi tähän kreatiinin muotoon. Paremman hyötyosuuden vuoksi et tarvitse muuten suositeltua 3000 mg:aa päivässä (kuten kreatiini monohydraatti). Tässä oleva 1000 mg voitaisiin kuitenkin ihanteellisesti annostella korkeammalle.

agmatiini sulfaatti: Tämä on aminohapon L- metabolinen sivutuotearginiini. Agmatiini Sulfaatti edistää verenkiertoa ja siten parantaa lihasten ravintoaineiden saantia. Tuloksena ei vain parantunut suorituskyky ja lyhyemmät regeneraatioajat, vaan myös selkeästi näkyvä lihaspumppu. Tässä sisältyvät 1000 mg ovat tavallisia annostuksia.

Arginiini AKG: Tämä muoto arginiini elimistö voi käyttää sitä paremmin proteiinikompleksin alfa-ketoglutaraatin ansiosta ja siksi sillä on korkeampi hyötyosuus kuin arginiini heille itselleen.  AAKG stimuloi typpioksidin muodostumista, parantaa verenkiertoa ja kehon ravintoaineiden saantia ja varmistaa siten erinomaisen pumpun. Olisimme kuitenkin halunneet huomattavasti suuremman annoksen kuin sen sisältämä 1000 mg.

Sitruliinimalaatti: Bei Sitrulliini-Malaatti on aminohappo Sitrulliini sitoutuu esteriin ja on yleensä suhteessa 2:1 (Sitrulliini malaattiin). Myös Sitrulliini varmistaa paremman verenkierron ja pumppaa siten lisääntyneen typpioksidin tuotannon. Malaatti optimoi aerobista aineenvaihduntaa ja parantaa lihasten energian saantia. 1000 mg:lla tämä annos on paljon pienempi kuin muut tehosteet. Tässä annokset välillä 4000 mg - 8000 mg ovat yleisiä ja vakiintuneita.

Beeta-fenyylietyyliamiini: Fenetyyliamiini nostaa verensokeritasoa ja stimuloi keskushermostoa. Se sisältää 700 mg.

Hauska tosiasia: Fenetyyliamiini on seuraava Teobromiini yksi suklaan tärkeimmistä vaikuttavista ainesosista. Yksi syy siihen, miksi suklaan syöminen laukaisee onnen tunteita monissa ihmisissä.

Koliinibitartraatti: Mikroravintoaine koliini kuljettaa rasvahapot määränpäähänsä ja varmistaa siten normaalin rasva-aineenvaihdunnan. Lisäksi pois päältä koliini esiin nouseva välittäjäaine asetyylikoliini on välttämätön tiedonsiirrolle aivoissa. 500 mg on hyvä annos.

Kofeiini Vedetön: Tämä on vedetöntä Kofeiini ja siksi erittäin keskittynyt Kofeiini. Tämä kofeiinin muoto on yleinen tehosteissa. Kofeiini sillä on suorituskykyä parantava, mielialaa kohottava ja motivoiva vaikutus. Monet tehosterokotteet käyttävät 300 mg:n annosta.

Eria Jarensis ote: Tässä päästään vahvempiin stimulantteihin. Eria Jarensis ote on psykotrooppinen vaikutus, lisää motivaatiota ja keskittymistä. Lisäksi ainesosa laajentaa hengitysteitä, mikä parantaa lihasten hapen saantia. Myös ruokahalu heikkenee Eria Jarensis pitkin. 200 mg on riittävä annos.

2-Aminoisoheptane (DMHA): Seuraajana DMAA kehitetty, pistettä DMHA vastaavasti suuria rakenteellisia yhtäläisyyksiä edeltäjäänsä. Yhtä hyvin kuin DMAA lisääntyy DMHA Keskittyminen, motivaatio ja varmistaa, että lihakset saavat enemmän happea harjoituksen aikana. Lisäämällä aineenvaihduntaa, se toimii DMHA myös rasvanpolttajana. Sisältää 100 mg tätä ainetta.

1, 3-Dimetyyliamyyliamiini (DMAA): Vaikutukset DMHA und DMAA käytännössä eivät eroa toisistaan. DMAA näyttää kuitenkin vahvemmalta kuin DMHA. 100 mg:lla tämä on suuri annos, erityisesti yhdessä edellä mainitun 100 mg:n kanssa DMHA.

Higanamiini HCL: Kutsutaan usein norkoklauriiniksi. Higanamiini lisää asetyylikoliinin vapautumista ja lisää siten lihasvoimaa merkittävästi. Lisäksi ainesosa terävöittää keskittymistä ja huomiokykyä, karkottaa väsymystä ja lisää kestävyyttä. Myös rasvanpoisto stimuloidaan. Sisältää 50 mg.

Hordinine: On tiedossa Lauma erityisesti sen ominaisuuksien vuoksi rasvanpolttajana. Lisäksi vaikuttavaa ainetta - sen keskushermostoa stimuloivan vaikutuksensa vuoksi - käytetään yhä useammin myös aivovahvistimissa. Myös vahvistettu ja pidennetty Lauma beeta-fenyylietyyliamiinin vaikutuksen kesto ja Eria Jarensis, koska se toimii MAO-estäjänä. MAO on entsyymi, joka vastaa fenetyyliamiinin (PEA) hajottamisesta (Eria Jarensis toimii fenetyyliamiinin lähteenä). Tavallinen annos on 50 mg.

N-metyyli-L-tyramiini HCL: Ainesosa on kemiallisesti samanlainen Octopamine, Lauma tai synefriini. Se parantaa keskittymiskykyä, lisää energiaa ja toimii rasvanpolttajana. Sisältää 50 mg.

Gamma-aminovoihappo (GABA): Gamma-aminovoihappo tunnetaan pääasiassa unilisistä. Tämä on ei-välttämätön aminohappo, joten elimistö voi tuottaa sen itse, tässä tapauksessa glutamiinista. Voimme vain spekuloida, miksi GABA lisättiin boosteriin. Ajatuksena sen takana voi olla, että se on samanlainen kuin noin L-Teaniini, varmistaa rauhan ja tasapainon. Varsinkin kun 25 mg:n annos on myös reilusti alle unilisän.

Yohimbe-kuoriuute: Ei muuta kuin yohimbine, tunnetaan parhaiten rasvanpolttajana. Sisältää 2 mg.

Rauwolfia Vomitoria -juuriuute (tavallinen min 90 % alfa Johimbiini): Alfajohimbiini, on voimakkaampi vaikutus kuin yohimbine. Jälleen 2 mg on mukana, melko vahva annos. 

Päätelmän ainesosat:

Tehoste perustuu todistettuihin ainesosiin, eikä sillä ole varaa suuriin kokeiluihin. Jotkut ainesosat ovat aliannostettuja, varsinkin tämä Sitrulliini Malaatti vain 1000 mg:lla. Oletuksemme mukaan tämän pienen annoksen pitäisi vain varmistaa, että muut vaikuttavat aineet jakautuvat paremmin lisääntyneen verenkierron kautta, eikä ensisijaisesti varmistamaan voimakasta pumppausta. Meillä olisi myös toisemme Mustapippuri Pura tai Piperiini haluttu aktiivisten aineosien biologisen hyötyosuuden lisäämiseksi. Tästä huolimatta kokonaiskuva vaikuttavista aineista antaa aihetta odottaa paljon.

Skull Labs Angel Dust pakkaussuunnittelu

Tölkin muotoilu on aggressiivinen eikä todellakaan hiljainen. Koko suunnittelu huutaa, että tämä on hardcore boosteri. Edessä on kallon ja ristikkäisten luiden risteys ja jonkinlainen kyborgi. Hattu ja musta viitta herättävät myös assosiaatioita Viikatemiehestä. Loput laatikosta on koristeltu useilla pääkalloilla, aivan kuin astuisit sisään hylättyyn luolaan, jossa pääkalloja on pinottu päällekkäin. Tölkin täydellinen muotoilu on pääasiassa mustaa ja harmaata. Kannen ympärille on kiedottu oranssi banderoli (väri vaihtelee maun mukaan, mangon tapauksessa se on oranssi), jossa on seuraava varoitus: "Pre Concentrated Pre Workout Only For Advanced Users". Tuotteen nimi on myös näkyvästi esillä hopeanvärisillä kirjaimilla tölkin etupuolella. Alta löydät maun. Takapuolelta löydät lisätiedot annoskoon muodossa ja luettelon yksittäisistä ainesosista. Lisäksi kulutusohjeet, joitain varoituksia nielemisestä, GMP-sinetti (Good Manufacturing Practice) ja merkintä "Made in USA". Koko etiketti on englanniksi.

Skull Labs Angel Dust - maku ja liukoisuus

Skull Labs tarjoaa sinulle laajan valikoiman makuja, joista valita. Boosteria on saatavana kuudessa eri maussa. Täältä löytyy varmasti jokaiselle jotakin:

 • eksoottinen jäähdytin
 • Freak Fruit Punch
 • Mangon verilöyly
 • Vesimeloni Rush
 • koksi pop
 • Candy Crush

Valitsimme Mango Massacre -maun. Suositeltu annos on 1 kauhallinen (9 grammaa) sekoitettuna 250-300 ml:aan vettä, nautittuna 30 minuuttia ennen harjoittelun alkua. Neuvo on aloittaa puolikkaalla, mutta ketä kiinnostaa? Emme myöskään halua puolitreeniä 😀

Jauheen liukoisuus on erittäin hyvä, ravistelijan pohjalla ei ole lainkaan tai ei juuri lainkaan jauhejäämiä. Sekoituksen jälkeen muodostuu kevyt vaahto, mutta se romahtaa nopeasti uudelleen. Boosterin maku on erittäin hyvä, voit maistaa mangomakua suoraan. Maku on kuitenkin hieman heikko, mikä ei välttämättä ole negatiivista. Tämän ansiosta tehoste on erittäin helppo juoda, varsinkin kun siinä ei ole kitkerää jälkimakua.

Geschmack
liukoisuus

Skull Labs Angel Dustin vaikutus

Ensinnäkin: Millään tehosteella ei ole samaa vaikutusta kaikkiin kuluttajiin, joten tehokkuusraportit ovat aina subjektiivisia raportteja. Kaksi tiimin jäsentä testasi Angel Dustia useita kertoja; tunteet olivat samanlaiset molemmilla. Testattu kauhalla.

🤓 valppautta ja energiaa (8/10)

Ennen kuin tunnet tehostimen todellisen vaikutuksen, tulee erittäin vahva vaikutus Niasiini punoitus ja sen seurauksena ihon punoitus ja voimakas lämmön tunne yhdistettynä pistelyn tunteeseen, jonka aiheuttaa Beeta-alaniini. Jälleen: yksi Niasiini Huuhtelu ei ole vaarallista, mutta saattaa olla epämukavaa joillekin käyttäjille. Lisäksi kaikki ihmiset eivät vastaa siihen Niasiini tai tässä käytettyyn annokseen.

Noin 20-30 minuutin kuluttua se kuulostaa Niasiini Huuhtele ja tehostimen todellinen vaikutus alkaa. Ne jotka Niasiini Jos et halua kokea punoitusta harjoittelun aikana, sinun pitäisi itse asiassa juoda boosteri - kuten sanottu - noin 30 minuuttia ennen harjoittelua, vasta sitten tehoste todella alkaa vaikuttaa ja Niasiini Huuhtelu laantuu. Angel Dust antaa sinulle hyvän tason energiaa, mutta ei anna sinun "yliajaa". Pieni korkea nousee myös, mutta ei siinä negatiivisessa mielessä, että ei ole keskittynyt ja keskittynyt. Merkin perusteella olisimme kuitenkin odottaneet hieman vahvempaa vaikutusta ja raskaampaa energiapotkua.

🤯 Tarkenna ja aja (7/10)

Tietenkin, jotta voit tuntea keskittymisen ja ajamisen, sinun on ensin annettava häipyminen pois Niasiini Odota huuhteluja. Kun se vaimenee ja mainittu lievä korkea potku alkaa, Angel Dust tarjoaa sinulle kiinteän ja keskimääräistä paremman tarkennuksen. Älä kuitenkaan odota tunnelinäköä, joka saa sinut unohtamaan kaiken ympärilläsi. Sen sijaan booster antaa sinun nostaa painoja keskittyneesti ja tuntea lihasten supistumisen tarvittavalla tarkkuudella. Hieman euforinen tunne yhdistettynä keskittymiseen antaa myös tarvittavaa vetovoimaa, boosteri työntää sinut hyvin eteenpäin.

💪 Pumppu ja verisuonisto (7/10)

Pumpun melko aliannostettujen aktiivisten aineiden vuoksi - erityisesti Sitrulliini Malats ja AAKG - pumppu on edelleen vaikuttava ja yllätti meidät positiivisesti. Boosterin meille antama energia auttaa myös tässä ja pakottaa meidät kirjaimellisesti tekemään kovia harjoituksia. Myös Niasiini- Huuhtelu vaikuttaa siihen, että pumppu on odotettua parempi, koska Niasiini verisuonet laajenevat (mikä saa ihon punastumaan) ja tämä lisää verenkiertoa.

😈 Suorituskyky ja uupumus (7/10)

Booster antaa sinulle tarvittavan tehon yli 2 tunnin harjoitukseen ja se on hauskaa tämän seoksen kanssa Niasiini Huuhtelu harjoituksen alussa, lisääntynyt energia, pieni nousu ja tarvittava ajoharjoittelu. Kuitenkin, kun tämä korkea loppuu, tehosterokotus jättää sinut myös hieman tyhjentyneeksi ja "tyhjäksi".

☠️ Vaikutuksen loppu ja sivuvaikutukset (7/10)

Etiketistä katsottuna sivuvaikutukset ovat rajoissa. Suosittelemme juomaan tietoisesti harjoittelun aikana, sillä se on helppo unohtaa. Nälkä hiljenee muutaman tunnin ajan harjoituksen jälkeen, ruokahalu oli olematon harjoituksen jälkeen. Boosteria ei myöskään kannata ottaa myöhään illalla, ainakaan jos haluaa nukkua pian treenin jälkeen.

Hinta-laatusuhde

42,90 euroa 30 annosta, boosterin hinta on keskikentällä. Tästä tulee noin 1,43 euron annos per annos.

Kaiken kaikkiaan johtopäätös

Skull Labsin kaverit tekivät joitain asioita oikein tehosteensi-iltaan. Boosterissa ei ole suuria heikkouksia ja se osaa vakuuttaa kaikissa testatuissa kategorioissa, vaikka absoluuttisia parhaita arvosanoja ei saavutettu missään kategoriassa. Olisimme toivoneet hieman enemmän "naamalle" energiaa ja tarkennusta ja pumppuja olisi voinut lisätä myös lapio. Toisaalta sivuvaikutukset pidetään rajoissa ja boosteri on myös hinnaltaan hyvällä paikalla.

Kuva Skull Labs Angel Dust Booster -säiliöstä

* Mainonta / mainonta

Skull Labs-Angel Dust

 • Vahva energiankulutus
 • yhdistelmä DMAA und DMHA
 • Pienet sivuvaikutukset (mutta niasiinihuuhtelu)
Yhdellä silmäyksellä...
7.2
Meidän luokitus
HYVÄ
 • Hyvä energiataso
 • Kevyt korkea
 • Geschmack
 • Vähäiset sivuvaikutukset ottaen huomioon ainesosat
BAD
 • äärimmäisempi Niasiini Huuhtelu (voi olla liian voimakas/epämukava joillekin)
 • Tarkennus ja erityisesti pumput voisivat olla hieman parempia
Varoitus ja energia8
Tarkenna ja aja7
Pumppu ja verisuonisto7
Suorituskyky ja uupumus7
Vaikutukset ja sivuvaikutukset7

Samankaltaiset tuotteet

Takaisin alkuun -painike