Pre Workout BoosterTuotearvostelutTuotearvostelut

ESN CRANK testattu

"EU: n vahvistimien" markkinat ovat nyt melkein epäselvät, ja uudet valmistajat työntävät jatkuvasti markkinoille tai vakiintuneet valmistajat tuovat markkinoille uusia tuotteita. Vakiintunut toimija tässä viidakossa on valmistaja ESN, joka on ollut markkinoilla vuodesta 2005 ja kattaa laajan valikoiman ravintolisiä. Lisäksi ESN mainostaa iskulauseella "Made in Germany" ja tutkii, kehittää ja tuottaa yrityksen sisällä. Harjoitteluvoimalla Crankilla on ehdottomasti bestseller valikoimassaan, joten on aika esitellä se myös täällä.

Kuva ESN Pre Workout Booster CRANK -purkista

* Mainonta / mainonta

ESN - kampi

 • 300mg coffein
 • Lisää energian tasoa
 • Parantaa keskittymistä ja motivaatiota

Mitä sisältyy: ainesosat ja annokset

Määrä annosta kohti (1 kauha / 19 g)
L-Citrulline6000 mg
AAKG4000 mg
L-tyrosiini1000 mg
L-glysiini1000 mg
tauriini1000 mg
Glukuronolaktoni500 mg
Kofeiini300 mg
Grüner Tee Extrakt250 mg
Rypäleiden siemenet ote250 mg
Schizandra-ote200 mg
Katkera appelsiinikuoriuute100 mg (6 mg sitä Synephrine)
Ginseng-juuriuute100 mg
Rhodolia Rosea -uute100 mg
Piperiini4 mg

Ainekset: ESN CRANK

Luettelossa on yhteensä 14 aktiivista ainesosaa, kaikki erikseen ja annoksina. Tästä syystä haluaisin kiittää avoimuutta. Tärkeää mainita myös kaikille kasvissyöjille ja vegaaneille: Tähän sisältyvät vain kasviperäiset raaka-aineet.

Tarjoilukoko on 1 kauha tai 19 grammaa ja sisältää yhteensä 20 annosta.

Mennään yksittäisiin ainesosiin ja niiden annoksiin:

Sitrulliini Malaatti: Sitrulliini on ei-välttämätön aminohappo, joten keho voi myös tuottaa sen itse. Vaikka se on Sitrulliini on noin perusainetta on Sitrulliini-Malat aminohappoa Sitrulliini sitoutunut esteriin ja on yleensä suhteessa 2: 1 (Sitrulliini malatoida). Sitrulliini varmistaa lisääntyneen typpioksidituotannon kehossa ja siten paremman verenkierron, mikä puolestaan ​​tarjoaa suositun pumpun. Malaatti optimoi aerobisen aineenvaihdunnan ja parantaa lihasten energiansaantia, jotta pidemmät harjoitusyksiköt voidaan suorittaa hyvin.

Annos on 6000 mg, erittäin hyvä annos (useimmat tutkimukset ovat samaa mieltä Sitrulliini Malaatti suoritetaan annoksilla 6000 - 8000 mg).

Arginiini-alfa-ketoglutaraatti: Tämä on erittäin biologisesti saatavilla oleva muoto arginiini. arginiini on puolestaan ​​olennainen lähtöaine typpioksidin muodostumiselle ja varmistaa verisuonten laajentumisen, verenkierron parantumisen ja lihasten ravinteiden saannin. Kaikki tämä johtaa myös pumppuvaikutukseen. 4000 mg: n annoksella tämä on myös erittäin hyvä annos.

Sivuhuomautus: Sitrulliini und arginiini täydentää täydellisesti, koska molemmat toimivat samalla tavalla, mutta viiveellä. Ulos arginiini typpioksidi muodostuu välittömästi sen aikana Sitrulliini - alustava vaihe arginiini edustaa ja siksi vain muuttuu.

L-tyrosiini: L-tyrosiini on ei-välttämätön aminohappo ja dopamiinin esiaste, jolla on mielialaa parantava vaikutus. Kaiken pitäisi tyrosiini Vähennä stressiä ja lisää valppautta ja keskittymistä. Kun annos on 1000 mg, olemme myös suositellulla alueella, joka on 500 - 1000 mg.

L-glysiini: Glysiini on myös ei-välttämätön aminohappo. Glysiinille on annettu erilaisia ​​vaikutuksia, kuten antikatabolinen ja samalla anabolinen vaikutus. Mutta pumppu hyötyy myös tästä vaikuttavasta aineesta. Suositeltu annos on 1000-3000 mg päivässä. Tässä on juuri nämä 1000 mg.

tauriini: tauriini, joka on myös välttämätön aminohappo, tulisi tunnistaa parhaiten tunnetusta energiajuomasta (joka antaa flüüüüüügeliä) 😉. tauriini pidetään luonnollisena stimulanttina ja auttaa stimuloimaan rasvanpolttoa. Edistää kognitiivisella tasolla tauriini henkinen suorituskyky ja myös antioksidanttiset ominaisuudet ovat tauriini sanoi. Se tukee myös vaikutusta Arginiini-alfa-ketoglutaraatti ja Sitrulliini. 1000 mg on hyvä annos, koska yleiset annossuositukset ovat 1000-3000 mg.

Glukuronolaktoni: Glukuronolaktoni on hiilihydraatti, joka on osa monien eläinten ja kasvikuitujen ja liman sidekudosta. Glukuronolaktonilla sanotaan olevan suorituskykyä parantavia ominaisuuksia, erityisesti yhdessä Kofeiini. Yhteisiä annossuosituksia ei ole olemassa. Saksassa on sallittu energiajuomille 2400 mg / l. 500 mg lisätään kampeen.

Kofeiini: Täällä ei ole paljon sanottavaa Kofeiini lisää fyysistä suorituskykyä, nostaa mielialaa ja lisää motivaatiota. 200 mg: n annos voidaan kuvata kohtalaiseksi.

Vihreän teen uute: Lueteltujen tehosteiden valikoima on laaja. Vihreän teen uutteella on tulehdusta ehkäisevä vaikutus, alentaa verenpainetta ja edistää sydämen terveyttä. (Hieman) lisääntynyt rasvanpoltto johtuu erityisesti urheilijoista. Luonnollisena lähteenä Theanine se myös estää kofeiinin sivuvaikutuksia. Annossuositukset ovat 250-500 mg. Tässä olemme sisällyttäneet 250 mg. Joten jälleen erittäin hyvä annos.

Rypäleensiemenuute: Rypäleen siemiuute toimii pääasiassa antioksidanttina. Annossuositukset vaihtelevat, noin 1-2 mg painokiloa kohden ovat yleisiä. Tässä on annos 250 mg. Lisäksi rypäleen siemenuute stimuloi myös NO -syntaasientsyymiä ja auttaa siten sitä arginiini in Sitrulliini muunnetaan.

Schizandra-ote: Positiiviset vaikutukset ovat moninaisia ​​ja laajoja. Schizandralla (tunnetaan myös nimellä kiinalainen halkaistu kuppi) on positiivinen vaikutus maksaan, se vaikuttaa immuunijärjestelmään, vahvistaa ihon kimmoisuutta, sillä on antioksidatiivisia ja tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia ja sillä on positiivisia vaikutuksia kestävyyteen ja sydän- ja verisuonijärjestelmään . Erityisesti tulehdusta estävät näkökohdat ja vaikutus kestävyyteen tekevät tästä vaikuttavasta aineesta mielenkiintoisen harjoittelutehosteissa. Annossuositukset vaihtelevat 500-2000 mg. Se sisältää vain 200 mg.

Katkera appelsiinikuoriuute tai synefriini: Synefriini stimuloi beeta-reseptoreita, joilla on keskeinen rooli rasvan polttamisessa. Sen lisäksi vaikuttava aine estää myös ruokahalua. Synefriini toimii kuten Kofeiini, sydän- ja verisuonijärjestelmään. Molemmat aineet voivat vahvistaa toisiaan. 100 mg: sta Katkera appelsiinikuoriuute Synefriiniä on 6 mg. Kuitenkin päivittäinen määrä 30 mg synefriiniä on suositeltavaa.

Ginseng-juuriuute: Tunnetuin vaikutus on parantaa henkistä suorituskykyä. Suositeltu annos on 1000 mg. Se sisältää vain 100 mg.

Rhodolia Rosea -uute: Tunnetaan myös nimellä ruusujuuri. Erityisesti se vaikuttaa mielialaan, anaerobiseen suorituskykyyn ja vähentää väsymystä.

Annossuositukset päivittäiselle saannille ovat 300-700 mg. Paljon pienemmät, noin 50 mg: n annokset voivat myös estää uupumuksen oireita, vaikka päivittäinen saanti on tässä tärkeä. Se sisältää 100 mg.

Pippuriuute tai Piperiini: Piperiini käytetään pääasiassa muiden vaikuttavien aineiden hyötyosuuden lisäämiseen. 4 mg: n kanssa Piperiini Annos hieman alle tavanomaisten annosten, jotka ovat yleensä 5-10 mg.

Päätelmän ainesosat:

Ainesosat ovat hyvin koordinoituja. Se sisältää myös joitain mielenkiintoisia aineita, joita ei välttämättä löydy muista tämän tyyppisistä tehostimista tai joita löytyy harvoin (esim. Glukuronolaktoni, schizandra, ginseng-juuret). On kuitenkin havaittavissa, että suurin osa ainesosista annostellaan melko matalalla. Vielä on nähtävissä, voiko synergistinen vaikutus ratkaista tämän epätasapainon.

Pakkaussuunnittelu: ESN CRANK

Kampi tulee mukavasti ja rauhallisesti. ESN-kirjain on sävy sävyyn mustan tölkin kannessa, ja Crank-kirjain on koristeltu edessä. Takana on ravintotiedot sekä kulutustiedot lakisääteisten vaatimusten mukaisesti. Täällä ei ole valituksia.

ESN CRANK - maku (maut) ja liukoisuus

Kampia on saatavana 4 makua, nämä ovat:

 • Karhunvatukka
 • Kolajuoma
 • Tuore marjamehu
 • Tropical Punch

Testasimme myös Fresh Berry Juice -vaihtoehtoa. Suositeltu annos on 1 kauha (19 grammaa). Suositeltu nesteen määrä on 550 ml.

Ravistamisen jälkeen jauhe liukenee melkein jättämättä jäämiä, täällä on vain vähän tai ei mitään valitettavaa.

Juoma muuttuu hieman sameaksi oranssiksi ja maku on pääosin oranssia suussa, jossa on hieman makeutta ja hieman hapan jälkimaku johtuen Sitrulliini. Kaiken kaikkiaan maku on erittäin hyvä ja miellyttävä.

Geschmack
liukoisuus

Vaikutus: ESN CRANK

Ensinnäkin: mikään tehosterokotus ei toimi samalla tavalla kaikille kuluttajille, joten vaikutusraportit ovat aina subjektiivisia kokemusraportteja. Kaksi tiimin jäsentä on testannut kampia useita kertoja; tunteet olivat samanlaisia ​​molemmissa. Testissä käytettiin suositeltua 1 kauhan kulutusta.

🤓 valppautta ja energiaa (8/10)

Tässä kampi toimittaa. 300 mg Kofeiini (kuten sanoin: täydellä kauhalla) antaa paljon energiaa harjoitteluun ja antaa sinulle tarvittavan motivaation. Kampi ei "potkaise" välittömästi 0: sta 100: een, energiataso kasvaa tasaisesti ja jatkuvasti ja saavuttaa huippunsa noin 20-30 minuuttia nauttimisen jälkeen.

🤯 Tarkenna ja aja (7/10)

Jopa huonoina päivinä kampi nostaa henkesi. Tämä voisi jo olla johtopäätös tässä. Älä odota tunnelinäköä harjoittelun aikana, mutta motivaatio ja keskittyminen harjoitteluun on silti hyvä.

💪 Pumppu ja verisuonisto (6/10)

Tässä on vielä parantamisen varaa, vaikka kaksinkertainen annos koko kauhaa on havaittavissa, että yksi tai toinen pumpun vaikuttava aine puuttuu täältä. Kiinteä, mutta ei enemmän.

😈 Suorituskyky ja uupumus (8/10)

Suorituskyky on hyvällä tasolla, et ylikuormita tai ohjaa liikaa. Kahden tunnin harjoittelu korkealla tasolla ei ole ongelma kampi ja on ehdottomasti hauskaa.

☠️ Vaikutuksen loppu ja sivuvaikutukset (10/10)

Vaikutus häviää noin kahden tunnin kuluttua, eikä sivuvaikutuksia ole. Ehdottomasti peukalot täällä.

Hinta-laatusuhde: Vahva keskiarvo

Normaali hinta on 29,95 euroa 20 annokselta. Tämä vastaa noin 1,50 euron annoshintaa. Tämä tarkoittaa, että kampi on ehdottomasti hinnan keskiarvossa.

Kaiken kaikkiaan johtopäätös

Voimme täysin ymmärtää, miksi ESN-kampilla on pysyvä paikka EU: n suosituimpien valmistajien joukossa ja se on yksi ESN: n bestsellereistä. Se on jatkuvasti hyvä tuote, etiketti on läpinäkyvyys, hinta on täysin kohtuullinen, energiataso on korkealla ja motivaatio ja keskittyminen ovat myös oikeat. Ainoastaan ​​pumput ja vaskulaarisuus-luokassa kampi ei voinut vakuuttaa meitä täysin.

Kuva ESN Pre Workout Booster CRANK -purkista

* Mainonta / mainonta

ESN - kampi

 • 300mg coffein
 • Lisää energian tasoa
 • Parantaa keskittymistä ja motivaatiota
Yhdellä silmäyksellä...
7.8
Meidän luokitus
HYVÄ
 • Hyvä energiataso
 • Ei ei-toivottuja sivuvaikutuksia
 • Maistuu hyvältä
BAD
 • Pumppu ja verisuonitus keskiarvoa pienempi
 • Annoksen koko on realistisesti lähempänä 20 annosta
Varoitus ja energia8
Tarkenna ja aja7
Pumppu ja verisuonisto6
Suorituskyky ja uupumus8
Vaikutukset ja sivuvaikutukset10

Samankaltaiset tuotteet

Saatat olla kiinnostunut
sulkeminen
Takaisin alkuun -painike