Pre Workout BoosterTuotearvostelutTuotearvostelut

NP Nutrition - Doom testattu

Katsaus: NP Nutrition Doom

Kun olemme jo testanneet NP Nutritionin puhtaan Pump Booster The Future -pumpunvahvistimen, omistaudumme nyt saman yrityksen "Doom" -keskittymän tehostimelle. NP Nutrition ei nimenomaisesti mainosta tätä tehostinta harjoitusta edeltävänä tehostimena, mutta näkee sen tarkoituksen esikuormituspinona, oppimistehostimena tai pelin tehostimena.

Kuva NP Nutrition Doomista

* Mainonta / mainonta

NP Nutrition - Doom

 • Erittäin vahva keskittyminen
 • Hyvä lihaksen ja mielen yhteys
 • Sopii myös aivojen tai pelin tehostimeksi

Mitä sisältyy: ainesosat ja annokset

Määrä annosta kohti (1 kauha / 10 g)
N-asetyyliL-tyrosiini1000 mg
DMAE-Bitartraatti1000 mg
Alpha GPC300 mg
Ruusujuuri250 mg
Schisandra Chinensis200 mg
Kofeiini200 mg
Teobromiini200 m
Bacopa Monnieri (55% bakosideja)300 mg
Ginkgo biloba -uute250 mg

Ainesosat NP Nutrition Doom

Mukana on 11 aktiivista ainesosaa, jotka on suunnattu pääasiassa keskittymiseen tai keskittymiskykyyn ja muistin suorituskykyyn, kuten sen pitäisi olla fokuksen tehostajana. Annoskoko on 1 kauha tai 10 grammaa ja sisältää yhteensä 30 annosta.

N-asetyylityrosiini: N-asetyylityrosiini on asetyloitu muoto L-tyrosiini ja varmistaa sen paremman imeytymisen ja hyötyosuuden. L-tyrosiini terävöittää keskittymistä, lisää motivaatiota ja torjuu väsymystä. 1000 mg: n annos on optimaalisella alueella, yleiset annossuositukset ovat välillä 300 mg ja 1500 mg.

DMAE - Bitartraatti: DMAE tai dimetyyliaminoetanolibitartraatti on nootrooppinen ja lisää välittäjäaineasetyylikoliinin pitoisuutta, jotta tiedot voidaan siirtää paremmin hermosolujen välillä. Täällä annostellaan jälleen erittäin hyvin 1000 mg. Suositeltu päivittäinen saanti on 300–2000 mg.

L-Teaniini: L-Teaniini on rauhoittava ja stressiä vähentävä vaikutus ja samalla terävöittää keskittymistä ja keskittymiskykyä. Yhteistyössä jonkun kanssa Kofeiini se vaikuttaa klassisiin sivuvaikutuksiin Kofeiini kuten hermostuneisuus tai lisääntynyt syke. Sisältää 400 mg, mikä on annossuositusten huippuluokka, jotka vaihtelevat 150 mg: sta 400 mg: aan.

Alpha GPC: Myös Alpha GPC on välittäjäaineasetyylikoliinin edeltäjä ja sillä on positiivisia vaikutuksia muistin suorituskykyyn. Vaikutus harjoitteluun on erityisen mielenkiintoista urheilijoille. Se sisältää 300 mg, useimmat valmistajat suosittelevat 300-600 mg: n saantia.

Rhodiola rosea: Tämä vaikuttava aine tunnetaan myös Saksassa ruusunjuurella. Rhodolia Rosea auttaa vähentämään stressiä ja kohottaa mielialaa.

Annossuositukset päivittäiselle saannille ovat 300 mg - 700 mg. Paljon pienemmät, noin 50 mg: n annokset voivat kuitenkin estää uupumuksen oireet, vaikka päivittäinen saanti on tärkeää. Se sisältää 250 mg.

Schisandra Chinensis: Tämä vaikuttava aine - joka tunnetaan myös nimellä kiinalainen split -kori - auttaa vähentämään ahdistusta ja stressiä sekä parantamaan keskittymiskykyä. Se toimii myös Schisandra Chinensis Väsymystä vastaan. Lääkekasvilla sanotaan myös olevan positiivisia vaikutuksia libidoon. Annossuositukset vaihtelevat 500 mg: sta 2000 mg: aan. Tämä sisältää 200 mg.

Citrus aurantium -uute: Kutsutaan myös katkera appelsiiniuutteeksi, joka tunnetaan paremmin nimellä synephrine. Synpehriiniä löytyy perinteisesti monista rasvanpolttajista; Synefriinin päivittäinen määrä on 30 mg. Se sisältää 500 mg Citrus Aurantium -uutetta, mutta emme voi sanoa, kuinka monta mg tätä todella edustaa synefriiniä.

Kofeiini: Kuten (lähes) jokaisessa tehosteessa, tämä on sallittua myös täällä Kofeiini ei puutu. 200 mg: n annos on alemmalla alueella (vahvistimet).

Teobromiini: Tässä kuitenkin seuraava Kofeiini noch Teobromiini mukana. Teobromiini toimii kuitenkin verrattuna Kofeiini paljon heikompi. Vaikutus on pitkäkestoisempi. Tämä sisältää 200 mg.

Bacopa Monnieri (55% bakosideja): Kutsutaan myös pieneksi esitteeksi tai Brahmiksi. Bacopa Monnieri Uute varmistaa olemassa olevien synapsien toiminnan ja uusien muodostumisen, mikä takaa optimaalisen aivotoiminnan. Aine on suosittu myös aivojen vahvistimissa, koska se myös lievittää stressiä, pelkoja ja masentavia mielialaa.

Tavanomaiset annossuositukset ovat 200–300 mg päivässä, ja oletetaan, että bakosidipitoisuus on 40–50%. 300 mg: n annoksella saavutamme nykyisten suositusten yläosan, vaikka bakosidipitoisuus olisi 55%.

Ginkgo biloba -uute: Ginkgo Biloba takaa paremman verenkierron aivoihin ja optimoi kognitiivisen suorituskyvyn. Lisäksi Ginkgo Biloba pystyy alentamaan stressihormonin kortisolin määrää kehossa.

Vähimmäisannos 100 mg on sisällytettävä, tässä jopa erittäin hyvä 250 mg.

Päätelmän ainesosat:

Joitakin nootrooppisia aineita käytetään Doomissa. Jo täällä sivustollamme olemme esitelleet sinulle 10 parasta nootrooppista ainetta, joista 4 näistä nootrooppisista aineista löytyy tästä tehosteesta.

Klikkaa tästä saadaksesi nootropics -panoksen!

Pakkauksen suunnittelu

Pump Booster The Futuren kaltaisen "ulkomaalaisen pään" sijasta katsotaan suoraan tulevaisuuden sotilaan kypärään. Sen yläpuolella on sana "Doom" hopeakirjaimin. Tölkin muotoilu on väreissä musta, punainen ja hopea.

Löydät tölkistä kulutussuosituksen, ainesosat ja annokset annosta kohti, ainesosaluettelon, yleistä tietoa ravintolisistä, sanat "Made in Germany" ja yrityksen osoitteen tölkistä. Tässäkin kaikki on esimerkillistä.

Maku ja liukoisuus: ei mitään herkkusuille

Boosteria on saatavana kolmessa maussa

 • Oranssi
 • Vadelma
 • Trooppinen

Testasimme myös oranssia varianttia sekä Pump Booster The Future -ohjelmaa. Suositeltu annos on 1 kauha (10 grammaa) 30 minuuttia ennen harjoittelua. Nesteen määrää ei suositella. Päätimme noin 300 ml.

Ravistamisen jälkeen jauhe liukenee melkein kokonaan jättämättä jäämiä.

Toisin kuin Pump Booster The Future, joka on maitomaista, juoma muuttuu oranssiksi. Myös tässä appelsiinin maku tulee selvästi läpi, mutta tällä tehostimella katkera sävy ei ole yhtä voimakas kuin Tulevaisuus. Maun suhteen pidämme Doomista hieman paremmin kuin saman yrityksen Pump Booster, mutta makuilmoitusta ei vieläkään ole.

Geschmack
liukoisuus

NP Nutrition Doom -vaikutus

Ensinnäkin: mikään tehosterokotus ei toimi samalla tavalla kaikille kuluttajille, joten vaikutusraportit ovat aina subjektiivisia kokemusraportteja. Kaksi tiimin jäsentä on testannut tehostinta useita kertoja; tunteet olivat samanlaisia ​​molemmissa. Testi suoritettiin kauhalla.

🤓 valppautta ja energiaa (7.5/10)

200 mg: n kanssa Kofeiini ja 200 mg Teobromiini vahvistin ei ole yksi vahvistimista, jotka raa'asti katapultoivat sinua eteenpäin. Tehostin tarjoaa hyvän, kiinteän energiatason ja antaa sinun herätä jopa väsyneinä päivinä. Mukaan Teobromiini sinulla on myös pidempivaikutteinen, mutta hieman lempeämpi energiataso kuin puhtaalla Kofeiini, Theanine auttaa välttämään negatiivisia kofeiinivaikutuksia.

🤯 Tarkenna ja aja (9/10)

Tässä vahvistin näyttää vahvuutensa. Erilaisten nootrooppisten aineiden yhdistelmä antaa sinulle terävän tarkennuksen. Ei vain kuntosalilla, erityisesti kognitiivisesti vaativammissa tehtävissä, voit tuntea, että tehosterokotus parantaa muistia ja vahvistaa kognitiivisia kykyjäsi.

💪 Pumppu ja verisuonitus ()

Ei luokitusta, koska se ei sisällä aktiivisia pumpun ainesosia.

😈 Suorituskyky ja uupumus (7/10)

Suorituskyvyn suhteen olet hieman keskimääräistä korkeammalla tasolla, joka on toisaalta Kofeiini ja sen "valppausvaikutus" johtuu toisaalta myös terävästä keskittymisestä ja siihen liittyvästä paremmasta lihas-mielen yhteydestä. Tällä tavalla voit selviytyä tavanomaisesta harjoitusaikataulustasi ja myös mennä hieman pidemmälle ilman liiallista uupumusta.

☠️ Vaikutuksen loppu ja sivuvaikutukset (9/10)

Vaikutusaika on noin 3 - 3,5 tuntia, ja vaikutus heikkenee hellävaraisesti. Kofeiinin vaikutukset häviävät hieman aikaisemmin, kun keskittyminen jatkuu. Emme löytäneet sivuvaikutuksia.

Hinta-laatusuhde: Edullinen ja oikeudenmukainen

Doom on 34,90 euroa 30 annosta kohden, ja se on erittäin mielenkiintoinen hinnaltaan, varsinkin kun otetaan huomioon suuri nootropisten määrä. On kuitenkin muistettava, että se ei sisällä aktiivisia pumpun ainesosia. Niiden, jotka arvostavat tätä, on tietysti "pinottava" tehostin hieman, mikä tietysti vaikuttaa myös hintaan. Voimme kuitenkin suositella tehostinta varauksetta oppimiseen tai pelin tehostimeksi.

Kaiken kaikkiaan johtopäätös

Toinen NP Nutritionilta testattu tehostin tekee juuri sen, mitä luvattiin: Tarjoaa meille kristallinkirkkaan fokuksen, johon on yhdistetty kiinteä tai hyvä energiataso. Määritelmän mukaan etsit pumppuja turhaan täältä (tietysti voit myös saavuttaa tietyn tason pumppuja ruokavalion avulla ennen harjoittelua). Jos etsit huipputarkennuksen tehostinta kohtuulliseen hinta-laatusuhteeseen, olet tullut oikeaan paikkaan. Pinoa vain valitsemasi pumpun aineosat ja sinulla on "täydellinen" harjoitusta edeltävä tehosterokotus, joka ei jätä (melkein) mitään toivomisen varaa. Tai voit tehdä siitä vielä helpompaa itsellesi ja yhdistää Doomin kauhan The Future -kauhan kanssa ja saada kaiken tarvitsemasi tehostuskoulutukseen.

Kuva NP Nutrition Doomista

* Mainonta / mainonta

NP Nutrition - Doom

 • Erittäin vahva keskittyminen
 • Hyvä lihaksen ja mielen yhteys
 • Sopii myös aivojen tai pelin tehostimeksi
Yhdellä silmäyksellä...
8.1
Meidän luokitus
HYVÄ
 • Veitsenterävä tarkennus
 • Erittäin hyvä hinta / laatusuhde
 • Sopii myös aivojen tai pelin tehostimeksi
BAD
 • makua voi laajentaa
Varoitus ja energia7.5
Tarkenna ja aja9
Suorituskyky ja uupumus7
Vaikutukset ja sivuvaikutukset9

Samankaltaiset tuotteet

Takaisin alkuun -painike