Hardcore-tehosterokotusPre Workout BoosterTuotearvostelutTuotearvostelut

Dark Labs murtuu testissä

Katsaus: Dark Labsin CRACK - nimi, joka herättää yhdistyksiä!?

Kokaiinisuolasta ja natriumvetykarbonaatista valmistettu lääke, savustettu pienissä putkissa ja metamfetamiinin vieressä huume, jolla on korkein psykologinen riippuvuuspotentiaali ... joka on crack. Intohimoisia rautaurheilijoita kutsutaan oikeutetusti junkeiksi ja addikteiksi, koska ei ole harvinaista, että he harrastavat urheilua ja elämäntapaa liioiteltuina. He ovat myös suorituskykyä parantavien aineiden kuluttajia, joten koulutuksen tehostin vastaavalla assosiatiivisella nimellä ei näytä sopimatonta.
Tämän tarkastelun aikana selvitämme, lupaako todellakin samanlainen euforinen, mielialaa parantava ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä riippuvuutta edistävä vaikutus.

Psykoaktiiviset ja voimakkaasti suorituskykyä parantavat seuraukset ovat osa toivottua vaikutusten kirjoa, jota Dark Labs -brändi ei ole vielä velkaa uuden markkina-asemansa vuoksi. Halkeamalla ja joillakin muilla lupaavilla lisäaineilla hardcore-segmentissä Varsovan puolalainen tuotemerkki antaa selkeän lausunnon ja tekee kohderyhmänsä enemmän kuin selväksi. Tuotemerkkivalikoimaan kuuluu myös rasvanpolttajia ja testivahvistimia. Sitä, että ainesosien valintaa, laatua ja puhtautta koskevat määräykset ja rajoitukset naapurimaissa Itä-Euroopan maassa saattavat olla vähemmän tiukkoja, on tarkasteltava kriittisesti terveydellisestä näkökulmasta, mutta se varmasti pelaa korteille - kovakokoinen tuuletin. Ainakin Dark Labs lisäsi äskettäin ADRENALINE ja FLAME kuohuntaan, joten meillä on tiettyjä odotuksia - joten katsotaanpa tarkemmin!

Kuva kovan tehosteen Crackista Dark Labsilta

* Mainonta / mainonta

Dark Labs - halki

Mitä sisältyy: ainesosat ja annokset

Määrä annosta kohti (1 kauha / 8,5 g)
L-Citrulline4000 mg
Beta alaniini1500 mg
agmatiini Sulfaatti750 mg
Arginiininitraatit500 mg
Juurikkaan juurijauhe500 mg
L-norvaliini 125 mg
Koliinibitartraatti250 mg
Kofeiini200 mg
1,3 Dimetyyliamyyliamiini (DMAA)60 mg
Sceletium Tortuosum -uute12,5 mg
Paratiisin jyvät7,5 mg

Ainekset: Aktiivisten ainesosien kerho todistaa taitotiedosta

Sisältyvät vaikuttavat aineosat on lueteltu läpinäkyvästi etiketin täydennysosassa ja annoksesta riippuen (40 kasa-kauhaa, kukin 8,5 g tai 20 kasa-kauhaa, joista kukin on 17 g), jaetaan tarkkoina määrinä. Lähes tusina (yhteensä 11 vaikuttavaa ainetta) pumppuaineita, piristeitä ja uutteita on lueteltu, ja niiden tuloksena on yhteensä noin 40 g vaikuttavia aineita pieninä annoksina (7,9 annosta).

Pumppaa aineita

Alenevassa järjestyksessä sen sisältämän raaka-aineen määrän mukaan Sitrulliini Malaatti (2: 1) alku ja annostellaan 4000 mg. Ei-välttämätön aminohappo stimuloi typpioksidin tuotantoa ja edistää verenkiertoa. Tähän liittyvä hapen ja ravinteiden kulku lihakseen vaikuttaa lihaksen ylläpitoon ja kasvuun, eikä vähiten, harjoittelun suorituskykyyn ja uudistumiseen. Ns. Pumpun vaikutus - kiinteä tai täydempi ja vaskulaarinen lihaksisto on symboli epäpuhtauksien paremmasta hajoamisesta ja mahdollisesti lisääntyneestä massan kertymisestä. 

Ei-välttämätön aminohappo Beeta-alaniini sisältää 1500 mg ja vähentää lihaksensisäistä pH-arvoa lisäämällä karnosiinitasoa ja heikentämällä maitohappotuotantoa. Siten se edistää epäsuorasti harjoittelumäärän kasvua, koska useampia toistoja on mahdollista lihasten väsymyksen kanssa tai vasta myöhemmin. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tästä hyötyy myös edellä kuvattu pumpun vaikutus. Pitkällä aikavälillä saavutat lisääntyneen lihasten kasvun ja pysyvästi lisääntynyt karnosiinitaso vahvistaa myös immuunijärjestelmää. 

Aminohappo L-arginiini rakenteellisesti samanlainen agmatiini Sulfaatit, jotka sisältyvät 750 mg: n annokseen, edistävät pumppua erilaisilla mekanismeilla kuin esimerkiksi Sitrulliini. Estämällä typpioksidisyntaasientsyymiä se johtaa typpioksiditason nousuun eri reittien kautta ja tukee siten myös pumppua. Jo kuvattuja voittoja, kuten ravinteiden kulkeutumista ja saantia, sekä lihasten täyteyttä ja verisuonistoa, tuetaan edelleen tältä osin. 

Aminohappo arginiini sisältää halkeaman 500 mg: n nitraattiesterillä annostellussa muodossa. Tällä suolalla sanotaan olevan parantavan verenkierron tukeva vaikutus, johon liittyy lisääntynyt voima- ja kestävyystaso jne., Mutta se muuttuu elimistössä nitriitiksi, joka liittyy toistuvasti syöpään ja vähentyneeseen hapenottoon veressä (veren tukehtuminen) pienet lapset) kutsutaan. Joten miksi päätös tehtiin aminohapon annosmuodosta, joka on muuten melkein legendaarinen, jää nähtäväksi ...

500 mg: n juurikkaan juurijauhe on toisaalta peräisin täysin luonnollisten vaikuttavien aineiden kulmasta ja sisältää luonnollisesti suuria määriä nitraattia - mikä on hyödyllistä NO: n muodostumiselle.

Punajuuri laajentaa verisuonia ja tunnettuja pumpun seurauksia sen lisäksi, että se vähentää kehon happamoitumista ja vahvistaa arvokkaana antioksidanttina immuunijärjestelmää ja estää tulehdusreaktioita kehossa.

L-norvaliini, joka sisältyy määrään 125 mg, puolestaan ​​on erilainen pumppausvaikutus sillä, että sillä on positiivinen vaikutus arginiinitasoon. Saksan viranomaisten kanssa se on mahdotonta, koska sen terveydentilan "turvallisuudesta" on epäselvää näyttöä, mutta sen tehokkuus ei ole kiistanalainen.

Stimulaattorit / motivaatio / konsentraatio

Koliinibitartraatti (250 mg halkeamassa) on mikroravintoaine, jolla on tärkeä rooli aivoissa tiedon välittämisessä. Tuloksena olevalla välittäjäaineella / välittäjäaineella asetyylikoliinilla on huomattavia vaikutuksia kognitiiviseen suorituskykyyn, mutta myös rasvan aineenvaihdunta on ratkaisevan tärkeää koliini varmasti. 

200 mg vedetön Kofeiini Tuskin tarvitsee lisäselvityksiä, mutta on kiistaton niiden valtavan suorituskykyä parantavan vaikutuksen suhteen. Olipa se lisääntynyt syke, voimakkaampi syke tai laajentuneet verisuonet. Viime kädessä hyödyt huomattavasti lisääntyneestä valppaudesta, lisääntyneestä keskittymiskyvystä ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä pidättyvänä ruokahaluna.

Kohokohta ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, myynninedistämisaineosa nro 1 crack on 1,3-Dimetyyliamyyliamiini tai DMAA, legendaarinen tehosteaineiden ainesosa. Tässä vaiheessa kehotamme kokemattomia kuluttajia saamaan tietoa tästä ainesosasta WorldWideWebissä, mutta haluaisin sanoa yhden asian: Se tekee tästä tehostajasta kovan ja sisältää 60 mg 😉

On myös Sceletium Tortuosum -uutetta, joka tunnetaan myös nimellä Kanna, tietyntyyppinen kasvi jääkasvien perheestä. Niiden tärkeimmillä alkaloideilla mesembrine, mesembrenine ja tortuosamine ovat sedatiivisia ja traumaattisia vaikutuksia. Aistit herkistyvät ja kipu lievittyy. Lisäksi on Kanna Lievittää ahdistusta ja stressiä ja lisää keskittymiskykyä.

Paratiisin jyvät tai paratiisinjyvillä on todennäköisesti samanlainen etu kuin mustapippuriuutteella aktiivisten ainesosien symbioosin tukemiseksi. Afrikkalaisessa naturopatiassa inkiväärikasvia käytetään kuitenkin myös iho-ongelmien, koliikkien, gastriitin ja jopa rikkoutuneiden luiden, herpesin ja reuman hoitoon.

Mutta tämä verenkierto on todennäköisesti saavutettu verenkiertoa stimuloivalla ja lämmittävällä vaikutuksella. 

Ainesosan johtopäätös:

Halkeilun koostumus on erittäin lupaava. Varmasti se on lisäys DMAA, joka osoittaa tämän tehostimen kovimmalle segmentille, mutta se on enemmän kuin kalliota, varsinkin pumppausaineidensa suhteen, ja sitä täydennetään joillakin hauskoilla tekijöillä sen sisältämien piristeiden ja uutteiden avulla. 

Sitä, missä määrin viimeksi mainitut kasviuutteet todella peittävät kasviperäisiä "lääkekasveja", tai onko niiden takana yksi tai toinen epäilyttävä synteettinen "lääke", tulisi pitää vain varotoimenpiteenä, jotta tuolloin erittäin voimakas vaikutus halkeamasta. 

Pakkaussuunnittelu: Terveisiä Canvalta

Halkeaman tölkki pidetään klassisena mustana ja poimii joitain värejä, jotka osoittavat tehostimen vastaavan maun. Edessä hopeanhohtoinen kirjain loistaa isoilla kirjaimilla ja sen korvaa tuotemerkki-logo, joka näyttää epäilyttävän samanlaiselta kuin Canva-freeware-grafiikkaohjelman logomallit. Se ei näytä huonolta, mutta tiensä tuntevien on hymyiltävä . Tuotekuvaus “Erittäin intensiivinen ennen harjoittelua kaava” ja pithy allekirjoitus “120mg DMAA“- tämä on harhaanjohtavaa siltä osin kuin se koskee vain 20 annoksen annosta. Takana on täydennysasiat ja kattavat annos- ja varoitustiedot - kaikki kärjet ja vakavat.

Maku ja liukoisuus: ei yllätyksiä

Tehosterokotus on saatavana tumman marjan, oranssin ja trooppisen boolin makuina, jolloin selkeästi tunnistettavia aromeja ei voida määrittää. Lyhyesti sanottuna, eli ennen harjoittelua ehdottomasti nautittavaa, loputtomasti makeaa, mutta siihen aikaan olet jo juonut paljon pahempaa. Jauhe liukenee ilman jäämiä riippumatta käyttämästäsi jauheen ja veden määrästä. 

Geschmack
liukoisuus

Vaikutus: Jotkut parhaista, mitä saat tällä hetkellä

On varmasti tärkeää ottaa huomioon, että jokaisella tehostimella on erilainen vaikutus eri kuluttajiin. Joten tämä arvostelu on vain subjektiivinen-anekdoottinen kokemusten esitys. Tämä varmistetaan vertaamalla tiimimme kokemuksia, mutta lopulta voimme vain ilmaista taipumuksia.
Paljon on sanottava riippumatta siitä, onko kyseessä yksi kauha tai 1 kauhaa, halkeama on todella vakava tehosterokotus, jonka annos on vain mukautettava käyttäjän kasvuun ja suvaitsevaisuuteen. Jos tämä suhde sopii, voimme lupaavan hämmästyttävän vaikutuksen, johon liittyy voimakas suorituskyvyn edistäminen.

🤓 valppautta ja energiaa (10/10)

Jos halkeama voi tehdä yhden asian varmasti, anna itsellesi oikea potku takapuoleen, jota odotat kovalta tehostajalta. Vatsan täyttöasteen ja vuorokaudenajan mukaan vaikutukset alkavat neljännes tunnin kuluttua, mutta viimeistään 30 minuutissa. Oppilaat supistuvat, sydämen rytmi kasvaa, positiivinen levottomuus ja halu liikkua lisääntyvät. Hanhenmurska ja lisääntynyt hikituotanto on hyväksyttävä. Murtuma ei ole yksi niistä tehostajista, joka saa sinut rauhalliseksi ja keskittyväksi, vaan pikemminkin se naarmuttaa sinut ja luo vastaavan aggressiivisuuden ja "nuolee persettäni". Jos olet murtanut sen, painot ammutaan - ei ole muuta tapaa sanoa se!

🤯 Tarkenna ja aja (10/10)

Kuten sanoin: klassinen keskittyminen ja keskittyminen ovat vähemmän käytettävissä. Ajo on sopivampi ominaisuus, ja se voidaan määrittää tuntemallesi voittamattomuuden muodoksi. Halkeamalla olet todella tunnelissa ja havaitset vain osittain painojen ja ympäristön raskauden. Tällä on varmasti fanejaan, mutta niiden, jotka arvostavat huomattavaa supistumista, rauhallista ja hyvää lihastuntumaa ja hiljaista keskittymistä, tulisi käyttää muita tuotteita.

💪 Pumppu ja verisuonisto (8,5/10)

Lihakset olivat pulleammat, mutta vaskulaarisuus ei lisääntynyt erityisen paljon. Stimulanttien suurten määrien vuoksi epäillään supistuneiden suonien tai kohonneen verenpaineen vasta-aihetta ja toisaalta laajentuneita laskimoita, joita pumppaavat aineet haluavat.

😈 Suorituskyky ja uupumus (9,5/10)

1,5 tunnin aikana halki lupaa juuri sen, mitä tarvitset kovaan harjoitteluun, ja hän piiskaa sinut vaikeimpien harjoitusten läpi. Sitten seuraavat alaslakot täydellä leveydellä ja sinun on vaikea syödä ja juoda tarpeeksi, ja jopa harjoittelun viimeiset liikkeet voivat olla takana varsin kiduttavia, riippuen hallittavasta yksiköstä ja työmäärästä. Siksi on suositeltavaa sijoittaa vaativat harjoitukset harjoituksen kahteen ensimmäiseen kolmasosaan.

☠️ Vaikutuksen loppu ja sivuvaikutukset (8,5/10)

Saatat olla täysin uupunut harjoituksen jälkeen, mutta et voi nukkua kovin hyvin. Murtuma ei vaikuta ruoan saantiin ja vastaavaan pilkkomiseen, eivätkä ne vaadi tarvittavaa uudistumista positiivisella tavalla. Joten sinun tulisi olla tietoinen siitä, että sinun täytyy "pakottaa" itsesi toteuttamaan tarvittavat toipumistoimenpiteet, jotta intensiivinen harjoittelu on viime kädessä sen arvoista.

Seksuaalinen toiminta on mahdollista vain rajoitetusti suurten stimulanttien määrän vuoksi, koska niillä voi olla kielteinen vaikutus esimerkiksi kestävyyteen.

Hinta-laatusuhde: Kuten tavallista, hyvä

Säröpurkki sisältää 20-40 annosta. Mielestämme 1–1,5 annosta riittää useimmille teistä, mikä tarkoittaa annoshintaa 2,24 euroa (20 annosta 44,95 euroa / tölkki) tai vain 1,49 euroa (30 annosta). Kun otetaan huomioon todella vaikuttava vaikutus, niin reilu ja vertaansa vailla oleva hyvä!

Kaiken kaikkiaan johtopäätös

Lyhyesti sanottuna: crack on tällä hetkellä yksi parhaista vahvistimista, jotka löydät hardcore-segmentistä. Muiden pumppuaineiden lisääminen ei ole ehdottoman välttämätöntä, ja todella kohtuullisen hinnan vuoksi sinulla on noin 30 erittäin hyvää koulutusyksikköä hyvällä rahalla. Sivuvaikutukset ovat paha, joka voidaan hyväksyä, mutta niiden ei pitäisi olla uutta useimmille teistä, ja ne voidaan tosiasiallisesti sietää. Ajamisen ja aggressiivisuuden suhteen markkinoilla on tällä hetkellä vähän vertailukelpoista materiaalia, joten voimme antaa varauksettoman ostosuosituksen. Pidä sitten hauskaa, mutta ettet tule riippuvaiseksi meistä 😉

Kuva kovan tehosteen Crackista Dark Labsilta

* Mainonta / mainonta

Dark Labs - halki

Yhdellä silmäyksellä...
9.3
Meidän luokitus
HYVÄ
  • Suuri määrä vaikuttavaa ainetta annosta kohti
  • Nopea toiminnan alkaminen
  • Vahva energiankulutus
  • Ei epämiellyttäviä sivuvaikutuksia
  • Ei "kaatumista", kun vaikutus häviää
BAD
  • ei todellista "hardcore" -vaikutusta
  • Maku, johon täytyy tottua, voimakkaalla katkeralla nuotilla
  • Suhteellisen korkea hinta
Varoitus ja energia10
Tarkenna ja aja10
Pumppu ja verisuonisto8.5
Suorituskyky ja uupumus9.5
Vaikutukset ja sivuvaikutukset8.5

Samankaltaiset tuotteet

Takaisin alkuun -painike