Hardcore-tehosterokotusTuotearvostelutTuotearvostelut

Revange Nutrition – seuraavan sukupolven ketjureaktion testaus

Vuonna 2010 perustettu Revenge Nutrition, jonka pääkonttori on Las Vegasissa, Nevadassa, on nykyään yksi tunnetuimmista ja suosituimmista urheilulisäravinteiden valmistajista, erityisesti niiden, joiden vaikutus on hieman vahvempi 😉 Revenge Nutritionilla on myös useita alamerkkejä , jonka alla se myös myy tuotteitaan. Revange Nutrition -tuotteille on ominaista, että ainesosat ovat aina aktiivisten ainesosien yhdistelmiä, jotka toimivat synergistisesti ja takaavat siten vahvan hardcore-vaikutuksen tai tässä testatun Chain Reaction Next Generation -harjoitustehostimen tapauksessa todellisen ketjureaktion.

Kuva Revange Nutrition Chain Reaction Next Generation Pre Workout voi

* Mainonta / mainonta

Revange Nutrition - ketjureaktio seuraava sukupolvi

 • äärimmäisempi Niasiini- Huuhtele
 • Pitkäkestoinen energianlisäys
 • Vahva tarkennus ja hyvä pumppu

Sisältö: Revange Nutrition Chain Reaction Next Generation ainesosat ja annokset

Määrä annosta kohti (1 kauha / 8 g)
C-vitamiini150 mg
Niasiini200 mg
Beta alaniini2000 mg
Sitrulliini Di Malate2000 mg
GPLC750 mg
Kreatiini HCL500 mg
agmatiini Sulfaatti500 mg
Arginiini AKG500 mg
N-asetyyli-L-tyrosiini250 mg
Asetyyli-L-karnitiini250 mg
Alpha GPC100 mg
Deanolibitartraatit100 mg
Guarana-uute100 mg
Dikofeiinimalaatit100 mg
Vihreä tee100 mg
Ruusujuuri75 mg
Theacrine70 mg
Mucuna Pruriens60 mg
Rypäleen siemen PE 95% POC50 mg
Sitrus Aurantium50 mg
Hordinine HCL25 mg
N-fenyyliasetyyli-L-prolyglysiinietyyliesteri10 mg
Sulbutiamine10 mg

Vähintään 24 ainesosallaan Chain Reaction Next Generation on määrällisesti tehostajien ylemmässä sarjassa. Vaikka enemmän ei automaattisesti tarkoita parempaa, etiketin vilkaisu saa meidät optimistisiksi ja nimi Revange Nutrition saa myös odottamaan paljon.

Energy & Nitric Oxide Ignition System Matrix -matriisissa kaikki ainesosat on lueteltu yksitellen vastaavissa annoksissaan. Lisäksi ovat ylimääräisiä C-vitamiini, Niasiini und Vitamiini B6 mukana.

Kalteva tehostekuluttaja sisältää 30 (Intense) tai 15 (Extreme) annosta per tölkki, kauhan koko on 8 tai 16 grammaa.

Alla viitataan 2 kauhan (Extreme) annoskokoon. Revange Nutritionin Chain Reaction Next Generation sisältää seuraavat ainesosat:

C-vitamiini (Askorbiinihappo): Säännöllinen saanti C-vitamiini ehkäisee lihasten haastumista, ehkäisee väsymystä, vahvistaa immuunijärjestelmää ja suojaa kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä. Sisältää 300 mg.

Niasiini (kuten Niasiini USP): Niasiini (myös alla Vitamiini B3 tunnetaan) osallistuu kehon energia-aineenvaihduntaan ja ehkäisee väsymystä ja lihasväsymystä. Se sisältää uskomattoman 400 mg, josta keskustellaan yksityiskohtaisesti myöhemmin.

Vitamiini B6: Tukee energia-aineenvaihduntaa, ehkäisee väsymystä ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Myös tulossa Vitamiini B6 tärkeä rooli aminohappojen aineenvaihdunnassa. Suositeltu vuorokausiannos on 1,2-1,6 mg. Myös täällä Revange Nutrition on erittäin ystävällinen meille 30 mg:lla.

Beta alaniini: Beeta-alaniini lisää karnosiinitasoa soluissa ja ehkäisee siten lihasten väsymistä, mikä saa meidät pumppaamaan kovemmin ja pidempään. Ottamisen kanssa Beta alaniini siihen liittyy usein "pistely" (parestesia), joka on sen ottamisen vaaraton sivuvaikutus. 3200 mg on tavallista, täällä meillä on 4000 mg.

Sitrulliini Di Malate: Sitrulliini lisää typpioksidin tuotantoa ja siten sillä on verenkiertoa edistävä vaikutus, mikä johtaa rakastettuun lihaspumppuun. klo Sitrulliini Di Malate on Sitrulliini esteröity omenahapolla suhteessa 2:1 (malaatit ovat omenahapon estereitä ja suoloja). Se sisältää 4000 mg, hieman suurempi annos olisi toivottava, mutta annos on kunnossa.

GPLC (glysiinipropionyyli-L-karnitiini HCl): L-karnitiinin erityinen muoto, jossa karnitiini on sitoutunut glysiinin aminohappoon. On näyttöä siitä, että karnitiinilla on positiivinen vaikutus rasva-aineenvaihdunnan edistämiseen. Lisäksi GPLC lisää typpioksidin tuotantoa. 1500 mg on hyvin annosteltu.

Kreatiini HCL: kreatiini on kiinnittynyt tässä hydrokloridiryhmään. Tämä johtaa korkeampaan hyötyosuuteen kuin "klassisilla" kreatiini monohydraatti. 1000 mg:lla on riittävän suuri annos, koska tässä huomattavasti pienemmät annokset kuin annoksella kreatiini monohydraattia tarvitaan.

agmatiini sulfaatti: Tämä on aminohapon L- metabolinen sivutuotearginiini. agmatiini Sulfaatti lisää typpioksidin tuotantoa. 1000mg on yleinen.

Arginiini AKG:  AAKG stimuloi typpioksidin muodostumista ja varmistaa siten myös suositun lihaspumpun. 1000 mg:lla annostus ei ole erityisen suuri, mutta yhdessä muiden pumpun ainesosien kanssa se myös paljastaa vaikutuksensa.

ALC (Asetyyli-L-karnitiini): Vaikuttaa positiivisesti keskushermostoon ja toimii nootrooppina. Suurempi annos kuin tähän sisältyvä 500 mg olisi toivottavaa.

N-asetyyli-L-tyrosiini: Asetyloitu muoto L-tyrosiini korkeammalla biologisella hyötyosuudella. tyrosiini varmistaa harjoittelun keskittymisen, lisää motivaatiota ja ehkäisee väsymystä. 500 mg on optimaalisen annossuosituksen alueella.

Alpha GPC: Tämä on välittäjäaineen asetyylikoliinin esiaste, joka on välttämätön tiedonsiirrolle aivoissa. 200 mg on hieman aliannostettu, 300 - 600 mg ovat yleisiä.

Deanolibitartraatit (DMAE): DMAE varmistaa kognitiivisen suorituskyvyn kasvun. Aine vahvistaa oppimiskykyä, lisää keskittymiskykyä ja parantaa muistia. 200 mg:lla annos on vähän pieni.

Guarana-uute (22% Kofeiini): Guarana 22% Kofeiini- Palkka. Kofeiini nostaa mielialaa ja karkottaa väsymystä. Se sisältää 200 mg guaranaa.

Dikafeiinimalaatti: Pidempään kestävä kofeiinin muoto. Tässä on 200 mg.

Vihreä tee (98 % polyfenoleja, 60 % EGCG:tä): Sisältää vihreän teen uutetta Kofeiini ja korkea antioksidanttitaso. Sisältää 200 mg uutetta.

Rhodolia Rosea (5,8 % rosaviineja + 1,7 % salidrosidia): Tunnetaan myös nimellä Roseroot. Rhodolia Rosea auttaa stressiä vastaan ​​ja sillä on mielialaa kohottava vaikutus. 150 mg riittää.

Theacrine (1,3,7,9-tetrametyyliurehappo): Rakenteellisesti samanlainen Kofeiini se lisää energiaa, terävöittää tarkennusta ja sillä on suorituskykyä parantava vaikutus. Lisäksi sillä on pidempikestoinen vaikutus Kofeiini. Se sisältää 140 mg.

Mucuna Pruriens (99,6 % L-dopa): Tunnetaan tässä maassa afrikkalaisena samettipavuna. Ottaminen Mucuna Pruriens nostaa mielialaa ja lisää motivaatiota. 120 mg on hyvä annos.

Rypäleen siemen PE 96 % OPC: Toimii erityisesti antioksidanttina. 100 mg on hyvä annos treenitehostimessa.

Sitrus Aurantium: Myös katkera appelsiiniuute tai paremmin tunnettu synefriini. Synefriini stimuloi beeta-reseptoreita, jotka ovat tärkeitä rasvanpolttossa. 100 mg on hyvin annosteltu.

Hordinine HCL: Käytetään erityisesti rasvanpolttajissa, mutta sillä on myös nootrooppisia ominaisuuksia, koska sillä on positiivinen vaikutus keskushermostoon. 50 mg on yleinen annos.

N-fenyyliasetyyli-L-prolyyliglysiinin etyyliesteri: Tämä on Noopept, luultavasti tehokkain nootropics. Noopept lisää merkittävästi kognitiivista suorituskykyä ja muistia. 20 mg on suositellun vuorokausiannoksen rajoissa.

Sulbutiamiinit: Myös nootrooppinen. Vain 20 mg:lla on kuitenkin selkeä aliannostus.

Päätelmän ainesosat:

Ainesosalista on pitkä ja mielenkiintoisia aineita löytyy paljon. Arviointikategorioihimme "valppaus ja energia", "tarkennus ja voima", "pumppu ja verisuonisuus" perustuen sisältämät ainesosat ovat hyvin ja tasapainotettuja luokkien välillä ja sisältyvät usein suositeltuihin annoksiin. Lisäksi on otettava huomioon, että monilla ainesosilla on myös synergistinen vaikutus, joten näennäisen aliannoksen ei välttämättä tarvitse olla negatiivista.

Revange Nutrition Chain Reaction seuraavan sukupolven pakkaussuunnittelu

Edessä on eräänlainen "protonimuotoilu", jossa liekit toimivat taustana. Nimi on näkyvästi keskeinen. Varoitus "Niasiini Huuhtelua voi tapahtua”, näkyy myös näkyvästi tölkin etupuolella. Takapuolelta löydät tavanomaiset lisätiedot ja ainesosien vastaavat annokset, jotka perustuvat 1 kauhaan ja 2 kauhaan. Myöskään pakollisia käyttöä koskevia varoituksia ei pitäisi puuttua. GMP-logoa (Good Manufacturing Practice) käytetään laadun sinettinä.

Revange Nutrition Chain Reaction Next Generation – maku ja liukoisuus

Boosteria on saatavana sitruspunssin ja mustaherukan makuina.

Testasimme mustaherukka-makua. Suositeltu annos on 1 mittalusikallinen (8 grammaa) sekoitettuna noin 8 ml:aan vettä, nautittuna 250 minuuttia ennen harjoituksen alkua.

Jauheen liukoisuus on kunnossa, ravistimen pohjalle jää vähäisiä jauhejäämiä. Vesi muuttuu siniseksi, boosterin maku on hyvä, kevyen makeuden ja happamuuden sekoitus on havaittavissa. Jälkimaussa on havaittavissa hieman karvas vivahde. Kaiken kaikkiaan boosteri on miellyttävä juoda. Ja boosterin ensimmäisen vaikutuksen voimme jo huomata: kieli muuttuu siniseksi 😀

Geschmack
liukoisuus

Seuraavan sukupolven ketjureaktion vaikutus

Ensinnäkin: Millään tehosteella ei ole samaa vaikutusta kaikkiin kuluttajiin, joten tehokkuusraportit ovat aina subjektiivisia raportteja. Chain Reaction Next Generation testasi useita kertoja kahden tiimin jäsenen toimesta; tunteet olivat samanlaiset molemmilla. Se on testattu sekä yhdellä että kahdella kauhalla.

🤓 valppautta ja energiaa (7/10)

Tehoste on hauskaa - jos käytät Niasiini huuhtelu kestää. Tämä osoittautuu erittäin rajuksi yhdellä kauhalla sekä kahdella kauhalla ja kestää melkein tunnin. Pian tehosterokotteen ottamisen jälkeen iholla on lämmön tunne ja lähes kaikki kehon osat saavat tyypillisiä punaisia ​​täpliä. Jopa tiimimme jäsenet, jotka eivät muuten tee tai tee paljoa Niasiini reagoida, saada täysi Chain Reaction Next Generation -sovelluksella Niasiini tuntea punoitusta. Näin ollen ensimmäinen tunti harjoittelusta on erittäin kiireinen sen vaikutuksista. Tässä kuitenkin riippuu henkilökohtaisesta lähestymistavasta, rakastatko vai vihaatko tätä tilaa. Joka tapauksessa meillä oli tosi hauskaa ihailla osittain rapunpunaisia ​​raajojamme treeneissä 😀 Ekstreemin lisäksi Niasiini Voit myös huuhdella sen Beeta-alaniini muista, että koko asia vahvistaa ja katalysoi tunnetta entisestään. Kerran Niasiini Huuhtelu on laantunut ja voi taas keskittyä täysillä varsinaiseen harjoitteluun, booster antaa vahvaa ja pitkäkestoista energiaa. Olisi se vahvin Niasiini Flush - vaikka meillä oli sen kanssa hauskaa - korkeampi arvosana olisi ollut mahdollista tässä vaiheessa.

🤯 Tarkenna ja aja (7/10)

Tässäkin vahva estää Niasiini Huuhtele korkeampi pistemäärä. Kuumuuden tunteen, kihelmöinnin ja kaikkien jäännösten vuoksi todellista harjoittelun keskittymistä ei ole mahdollista ensimmäisellä kerralla tehosterokotteen ottamisen jälkeen. Olet liian itsepäinen ja kiinnität huomiota niasiinin ja beeta-alaniinin vaikutuksiin. Kuten energiatasolla, painopiste tulee sen rappeutumisen jälkeen Niasiini vaikuttaa paremmin. Vasta sitten tunnet koko valikoiman nootrooppisia aineita, jotka mahdollistavat todella hyvän keskittymisen ja antavat siten myös tarvittavan voiman treeniin. Tässäkin olisi ilman Niasiini-Huuhtele korkeampi pistemäärä mahdollista.

💪 Pumppu ja verisuonisto (8/10)

Harjoittelun aikana pystyimme luomaan vakaan ja hyvän pumpun. Ei ihme sen takia Niasiini verisuonet ovat auki, mikä on tietysti hyödyllistä hyvälle pumpulle. Lisäksi mukana on myös monia muita ainesosia, jotka edistävät pumppua eri reiteillä. Tämä sekoitus luo hyvän pumpun ja voimakkaan verisuonisuuden.

😈 Suorituskyky ja uupumus (7/10)

Esitys on epäselvä. Ensimmäinen tunti sinun tulee keskittyä harjoitusten oikeaan suorittamiseen ja yrittää Niasiini Huuhtele sillä välin käytännössä "häipyy pois". Jälkeen Niasiini Huuhtelu on laantunut ja muut boosterin ainesosat nousevat esiin ja nousevat esiin, salilla suorituskyky on keskimääräistä korkeampi ja pidemmätkin harjoitukset eivät ole ongelma ja ovat hauskaa. Harjoittelun jälkeistä uupumusta ei kuitenkaan voi hylätä käsistä.

☠️ Vaikutuksen loppu ja sivuvaikutukset (7/10)

Olemme itse asiassa tekemisissä kahden toiminnan kanssa. Ensimmäinen toiminnan loppuminen tapahtuu noin tunnin kuluttua, kun Niasiini Huuhtelu laantuu ja muut ainesosat tulevat enemmän esiin. Vaikutuksen varsinainen loppu on silloin erittäin miellyttävä, sillä boosterin vaikutus loppuu hitaasti. Täällä huomaat kofeiinin pitkäkestoiset muodot eri lähteistä. Sivuvaikutukset ovat rajalliset, mutta joissain tapauksissa harjoituksen jälkeen tulee voimakas väsymys, joka myös häviää suhteellisen nopeasti.

Hinta-laatusuhde

Tällä hetkellä 37,95 € hintaan 30 annosta (kauhalla), Chain Reaction Next Generation on yksi halvemmista hardcore-vahvistimista. Täältä saat annoksen hinnaksi noin 1,27 €. Jos otat kaksi kauhaa pohjaksi, hinta nousee vastaavasti 2,53 euroon. Useimmilla käyttäjillä on hyvät kokemukset 1,5 kauhasta, ja näin ollen he pysyvät keskihinnalla yhden annoksen osalta.

Kaiken kaikkiaan johtopäätös

Päätelmämme on hieman ristiriitainen. Booster ei todellakaan ole joka päivä. Naicin Flush on aivan liian raskas siihen. Ryhmänä meillä oli kuitenkin todella hauskaa boosterin kanssa ja rapupunaiset käsivarremme ja jalat aiheuttivat melkoista kohua ja hämmästyneitä katseita salilla. Tehosteen vaikutus on hyvä erittäin hyvä ja kuka käyttää Niasiini flush voi pitää hauskaa Chain Reaction Next Generationin kanssa.

Kuva Revange Nutrition Chain Reaction Next Generation Pre Workout voi

* Mainonta / mainonta

Revange Nutrition - ketjureaktio seuraava sukupolvi

 • äärimmäisempi Niasiini- Huuhtele
 • Pitkäkestoinen energianlisäys
 • Vahva tarkennus ja hyvä pumppu
Yhdellä silmäyksellä...
7.2
Meidän luokitus
HYVÄ
 • äärimmäisempi Niasiini Flush (kuka pitää siitä)
 • Pitkäkestoista energiaa
 • hyvä pumppu
 • Vahva tarkennus
BAD
 • äärimmäisempi Niasiini Flush (kuka ei pidä siitä)
 • Osittain lyhytaikainen äärimmäinen väsymys/uupumus harjoituksen jälkeen
Varoitus ja energia7
Tarkenna ja aja7
Pumppu ja verisuonisto8
Suorituskyky ja uupumus7
Vaikutukset ja sivuvaikutukset7

Samankaltaiset tuotteet

Takaisin alkuun -painike