Hardcore-tehosterokotusTuotearvostelutTuotearvostelut

Vaaraydin – Tuhkaa testataan

Hazard Coren hardcore booster "Ashes" on post-apokalyptinen muotoilu ja lähes loputon etiketti - joka on täynnä melkein kaikkia kuviteltavissa olevia piristeitä. Valmistajasta ei tiedetä paljoa, tämä on yksi monista maanalaisista valmistajista, jotka toimivat vakavimpien lisäravinteiden alalla. Näin ollen tuoteportfolio on toistaiseksi ollut varsin hallittavissa. Täällä testatun boosterin lisäksi Hazard Corella on vain yksi tuote valikoimassaan, kapselina oleva rasvanpolttaja. Molemmilla tuotteilla on enemmän kuin kattava etiketti yhteinen. Testimme on vastaavasti jännittävä. Joka tapauksessa emme muista koskaan testanneemme tuotetta niin pitkällä ainesosaluettelolla.  

Kuva Hazard Core Ashes hardcore -vahvistimesta

* Mainonta / mainonta

Vaaraydin – Tuhkaa

 • Sisältää kolme hardcore-stimiä (DMAA, DMHA und AMP-sitraatti)
 • Erittäin vahva energiankulutus
 • Keskimääräistä parempi keskittyminen ja ajaminen

Mitä sisältyy: ainesosat ja annokset

Määrä annosta kohti (1 kauha / 7,75 g)
Typpioksidijärjestelmä:
L-Citrulline, Sitrulliini Di Malate 2:1, Beta alaniini, Arginiini-alfa-ketoglutaraatti 2:1, arginiininitraatti, inositolistabiloitu arginiinisilikaatti, GPCL, ALC, L-karnitiini-L-tatraatti
3750 mg
Solujen kolonisoiva ATP-kompleksi:
Di-kreatiinimalaatti, kreatiini HCL, kreatiininitraatti, kreatiini-O-fosfaatti, agmatiini Sulfaatti, Glyseroli Monosteraatit, beetasylodekstriini, L-Tauriini
2250 mg
Neuro Energised Stimulant Sytytysjärjestelmä:
N-asetyyli L-tyrosiini, glukuronolaktoni, vedetön metyyliksantiini, DMAE bitartraatit, 3,7-dihydro-3,7-dimetyyli-1 H-puriini-2,6-dioni, DMHA (2-Aminoisoheptane), 1,3-DMAA, AMP-sitraatit, BMPEA, Synephrine HCL, Metyyli Synephrine HCL, Metyyli Hordinine HCL, N, metyylityramiini, Oktopamiini HCL, Alpha GPC, L-Teaniini, nagingin, Piperiini 95%, Grape Seed Extract
1250 mg
C-vitamiini50 mg
Vitamiini B65 mg
Vitamiini B125 mcg
Niasiini50 mg
Natrium50 mg
Kalium50 mg
Magnesium50 mg

Ainesosat Hazard Core Ashesista

Väitteemme tueksi numero: 43! Etiketistä löytyy peräti 43 ainesosaa. Itse asiassa emme ole koskaan joutuneet käsittelemään niin valtavaa määrää ainesosia. Kokonaisuus on jaettu 4 eri sekoitukseen (typpioksidijärjestelmä, soluvolyymia lisäävä ATP-kompleksi, neuron energisoitu stimuloiva sytytysjärjestelmä, elektrolyytin Vita Support Mix). Valitettavasti ainesosia ei ole lueteltu tässä yksilöllisinä annoksina - viimeistä sekoitusta lukuun ottamatta (elektrolyytit, vitamiinit ja kivennäisaineet). Tästä tehdään B-luokassa vähennyksiä.

Se sisältää 50 (aloittelijoille) tai 25 annosta (ammattilaiset), joiden kauha on 7,75 tai 15,5 grammaa.

Nyt tulemme yksittäisiin sekoituksiin ja niiden ainesosiin. Jokaisen seoksen takana on ainesosien kokonaismäärä sekä yhdelle kauhalle että kahdelle kauhalle.

Ensimmäinen sekoitus, joka meillä on, on "Nitric Core System", jossa on 3750 mg tai 7500 mg.

L-Citrulline: Tämä ei-välttämätön aminohappo löytyy melkein jokaisesta tehosteesta. Niiden suosio ja tiheä käyttö selittyvät niiden stimuloivalla vaikutuksella typen oksidien tuotantoon ja siten verenkiertoa edistävällä vaikutuksella (lihaspumppu).

Sitrulliini Di Malate 2:1: Tässä on Sitrulliini esteröity omenahapolla (malaatit ovat omenahapon estereitä ja suoloja) sekoitussuhteessa 2:1 (kaksi osaa Sitrulliini yhdelle osalle malaattia). Tavoitteena on parempi biologinen hyötyosuus.

Beta alaniini: Myös klo Beeta-alaniini se on ei-välttämätön aminohappo. Beeta-alaniini lisää karnosiinipitoisuutta soluissa. Tämä ehkäisee lihasten väsymistä.

Arginiini-alfa-ketoglutaraatti 2: 1: Tämä on puolivälttämättömän aminohapon jatkokehitys arginiini. Arginiini-alfa-ketoglutaraatti (AAKG) stimuloi typpioksidin muodostumista ja siten parantaa verenkiertoa ja ravintoaineiden saantia kehossa. Parantuneen verenkierron seurauksena syntyy urheilijoiden keskuudessa niin suosittu lihaspumppu.

Arginiininitraatit: Tässä ovat aktiiviset aineet arginiini ja nitraatti yhdistettynä pitempään vasodilataatioon (verisuonten laajenemiseen).

Inositolistabiloitu arginiinisilikaatti: Tunnetaan myös tuotemerkin raaka-aineena Nitrosigine.

Tämä on aminohapon yhdiste arginiini ja silikaatti.

GPLC: Lyhenne sanoista glysiini-propionyyli-L-karnitiini. GPLC auttaa lisäämään typpioksidin tuotantoa.

ALC: Tässä taas lyhenne. ALC tarkoittaa Asetyyli-L-karnitiini. Karnitiini on mukana energiantuotannossa. On myös todisteita siitä, että karnitiini lisää verenkiertoa. Asetyylin lisääminen lisää hyötyosuutta.

L-karnitiini L-tartraatti: Toinen karnitiinin muoto. Tässäkin korkeammalla hyötyosuudella kuin puhtaalla L-karnitiinilla.

Toinen sekoitus on "Cell Volumizing ATP Complex", yhdellä kauhalla ainesosien määrä on 2250 mg, kahdella kauhalla 4500 mg.

Tässä mukana di-kreatiinimalaatti, Kreatiini HCL, kreatiininitraatit ja Kreatinoli-O-fosfaatti käytetään neljää erilaista kreatiinia. Pohjimmiltaan huolestunut kreatiini täydelle adenosiinitrifosfaatin (ATP) varastolle. ATP on universaali energian kantaja soluissamme. Erityyppisillä kreatiinilla on erilaisia ​​etuja - kuten korkeampi hyötyosuus - verrattuna "klassiseen" ja halvempaan kreatiini-Monohydraatti.

agmatiini sulfaatti: Bei Agmatiini Sulfaatti on aminohapon L- sivutuotearginiini. Vaikutukset (lihaspumppu) ovat vastaavasti samanlaisia.

Glyseroli Monostearaatit: Glyseroli sillä on ominaisuus varastoida vettä lihassoluihin. Tämän vedenpidätyskyvyn ansiosta urheilijat eivät vain hikoile nopeammin, vaan myös se on kulunut Glyseroli lihaspumppu on mahdollinen, mikä on yleensä erittäin pitkäkestoista. Hyvä tietää: on erityisen tehokas Glyseroli kun otetaan samaan aikaan kreatiini.

Beta Cyclo Dekstriini: Nämä ovat oligosakkarideja (polysakkarideja). Syklodekstriiniä käytetään usein aktiivisten aineosien liuotusaineena.

L-Tauriini: tauriini on tullut erityisen tunnetuksi lisäämällä sen moniin energiajuomiin. Ominaisuudet tauriini ovat erilaisia. Se on totta tauriini luonnollinen piriste, osallistuu lihasten rakentamiseen, tehostaa rasvanpolttoa ja lisää henkistä suorituskykyä.

Laajin ja mielenkiintoisin yhdistelmä todellisille Stim Junkiesille on kauniilla nimellä "Neuro Energized Stimulant Ignition System", jonka ainesosien määrä on 1250 mg (yksi kauhallinen) tai 2500 mg (kaksi kauhallista).

N-asetyyli-L-tyrosiini: Tämä on asetyloitu muoto L-tyrosiini. Tällä on parempi hyötyosuus kuin L-tyrosiini puhtaassa muodossaan. tyrosiini terävöittää keskittymistä, lisää motivaatiota ja ehkäisee väsymystä.

glukuronolaktoni: Hiilihydraatti, jolla on suorituskykyä parantavia ominaisuuksia, erityisesti kognitiivisella tasolla.

Vedetön metyyliksantiini: Sillä on samanlainen vaikutus kuin Kofeiini. Metyyliksantiineja käytetään lääketieteessä astman hoitoon, koska niillä on keuhkoputkia laajentava vaikutus.

DMAE bittinopeus: dimetyyliaminoetanoli, lyhyt DMAE, tunnetaan erityisesti nootrooppina ja sen positiivisista vaikutuksista kognitiiviseen suorituskykyyn.

1,7-dimetyyli-3,7-dihydro-1 H-puriini-2,6-dioni: Tämä on paraksantiini. Tämä aine liittyy läheisesti Kofeiini.

DMHA (2-Aminoisoheptane): Seuraava aine DMAA samanlaisilla ja monipuolisilla tehosteilla. DMHA on suorituskykyä parantava vaikutus, lisää energiaa ja motivaatiota, terävöittää keskittymistä ja lisää myös rasvanpolttoa.

1,3 DMAA: Todennäköisesti tunnetuin hardcore-aine. Toimii vahvemmin kuin DMHA.

AMP-sitraatit: Tunnetaan myös nimillä metyylipentaaniamiini ja 1,3-dimetyylibutyyliamiini, mikä antaa rakenteellisia yhtäläisyyksiä DMAA päällä. Vaikutukset ovat vastaavasti samanlaisia.

BMPEA: Tämä on beeta-metyylifenetyyliamiini, amfetamiinin kaltainen aine.

Synephrine HCL: Karvasappelsiinista uutettu alkaloidi. Synefriini stimuloi beeta-reseptoreita, jotka ovat tärkeitä rasvanpolttossa. Lisäksi vaikuttava aine hillitsee ruokahalua.

metyyli Synephrine HCL: Tunnetaan myös nimellä oksilofriini, lääke, jota käytetään matalan verenpaineen hoitoon.

metyyli Hordinine HCL: Lauma pidetään yhtenä vahvimmista luonnollisista rasvanpolttajista ravintolisäsektorilla. sen vieressä Lauma Keskushermostoa stimuloivan vaikutuksensa ansiosta sitä käytetään myös aivojen tehostajina.

N-metyylityramiini: Tarjoaa terävämmän tarkennuksen ja lisää energiatasoa.

Oktopamiini HCL: Sitä kutsutaan usein norsynefriiniksi, ja se on välittäjäaine, joka löytyy selkärangattomien hermostosta. Vaikuttavana aineena pidetään herättävänä, energiaa lisäävänä ja keskittymistä terävöittävänä. Lisäksi ainesosan sanotaan aktivoivan kehon rasvanpolttoa.

Alpha GPC: Bei Alpha GPC on välittäjäaineen asetyylikoliinin esiaste, joka on välttämätön tiedonsiirrolle aivoissa. Alpha GPC ei turhaan ole suosittu ainesosa aivovahvistimissa.

L-Teaniini: L-Teaniini Rauhoittava ja stressiä vähentävä vaikutus ja samalla terävöittää keskittymiskykyä. Toimii myös Theanine klassiset sivuvaikutukset Kofeiini ja siksi otetaan mielellään yhteen.

Naringin: Aktiivinen ainesosa antaa greippille sen kitkerän maun ja sillä on antioksidanttisia vaikutuksia. Pätee myös Naringin täydellisenä synergiaalustana Kofeiini. Se lisää merkittävästi sen biologista hyötyosuutta.

Piperiini 95%: Piperiini on mustapippurin tärkein ainesosa. Piperiini suojaa hermosoluja, kohottaa mielialaa ja lisää monien eri aktiivisten ainesosien biologista hyötyosuutta.

Grape Seed Extract: Rypäleensiemenuute toimii antioksidanttina, joka suojaa solujamme vaurioilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Sillä on myös verenkiertoa parantavia, verenpainetta alentavia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.

Lopuksi on Electrolyte Vita Support Mix, jossa on yhteensä 255 mg tai 510 mg. Täältä löydämme C-vitamiini, Vitamiini B6, Vitamiini B12, Niasiini (Vitamiini B3), Natrium, Kalium (Kalium) ja Magnesium.

Päätelmän ainesosat:

Kun ainesosien määrä on näin tiivis, ilman yksittäisten aineiden annostustietoja, alustava arviointi on ehdottomasti vaikeaa. Tämä voidaan kuitenkin sanoa etukäteen: Sinun tulee ehdottomasti kunnioittaa tätä etikettiä eikä aliarvioida tehostimen vaikutusta.

Pakkauksen suunnittelu

Tölkin muotoilu on post-apokalyptinen. Edessä tyylitelty henkilö suojapuvussa ja kaasunaamariin, jossa eri paikoissa biovaaran symboli. Kirjain Ashes erottuu suurilla keltaisilla kirjaimilla. Takapuolelta löydät lisätiedot sekä joitain kulutustietoja ja varoituksia. Tämä sisältää tämän – ei täysin vakavan – varoituksen: Ei klooneille, Androideille, mutanteille tai muille avaruuslajeille. Vain ihmisravinnoksi tarkoitettu tuote! Lisäksi tuote ei ole radioaktiivinen - rauhoittavaa.

Vaarallisen ydintuhkan maku ja liukoisuus

Boosteria on tarjolla peräti kahdeksan makua:

 • Berry Blast
 • Limonadin räjähdys
 • Sininen pöly
 • Oranssi pöly
 • vaaleanpunaista pölyä
 • Punainen pöly
 • Tiger Dust
 • keltaista pölyä

Valitsimme Yellow Dust -maun. Suositeltu annos on 1 mittalusikallinen (7,75 grammaa) sekoitettuna noin 8 ml:aan vettä ja nautittuna 250 minuuttia ennen harjoituksen alkua.

Jauheen liukoisuuden suhteen ei ole mitään valittamista. Shakerin pohjassa ei ole juuri lainkaan jauhejäämiä. Maku muistuttaa keltaista "eksoottista juomaa". Maku ei kuitenkaan ole liian voimakas tai makea tai hapan. Jälkimaussa voi maistaa hieman katkeraa vipua. Kaiken kaikkiaan boosteri on juotavaa.

Geschmack
liukoisuus

Vaarallisen ydintuhkan vaikutus

Ensinnäkin: Millään tehosteella ei ole samaa vaikutusta kaikkiin kuluttajiin, joten tehokkuusraportit ovat aina subjektiivisia raportteja. Boosteria testasi useita kertoja kaksi tiimin jäsentä, molemmat yhdellä kauhalla ja kahdella kauhalla. Loppujen lopuksi voimme paljastaa sen paljon etukäteen, useimmille käyttäjille 1,5 kauhaa on makea paikka. Tunteet olivat samanlaiset molemmilla joukkueen jäsenillä.

🤓 valppautta ja energiaa (9/10)

Valppaus ja energia tulevat raa'asti, keskittyneesti ja voimakkaalla pamahduksella. Jos energiataso nousee hitaasti muiden boosterien kanssa, tunnet voimakkaan energiapotkun tulvivan kehoasi jo 15 minuutin kuluttua. Hieman "pehmeämpää" aloitusta varten suosittelemme kauhaa, tässä on hyvä energiataso ilman joskus esiintyviä sivuvaikutuksia, jotka voivat olla havaittavissa kahdella kauhalla (tästä lisää myöhemmin).

🤯 Tarkenna ja aja (8/10)

Tarkennus ja vetovoima ovat vahvalla tasolla ja keskiarvon yläpuolella. Ei riitä, että kiipeät tämän luokan boosterien Olympukseen, mutta olet silti hyvässä asemassa Ashesin kanssa keskittymisen ja ajon suhteen. Et yliohjaa, voit keskittyä täysin harjoitukseen ja tuleviin lauseisiin. Häivytät häiriötekijät ja tämä keskittyminen kirjaimellisesti "piiskaa" sinut eteenpäin ja pidemmälle ja pidemmälle.

💪 Pumppu ja verisuonisto (6/10)

Valitettavasti, kuten monet hardcore-boosterit, Ashes jää hieman alle tässä kategoriassa. En väitä, että pumppu ja verisuonet ovat huonoja, verrattuna muihin tämän kategorian boosteriin pumppu on keskimäärin, vähintään kaksi kauhaa. Kuitenkin, jos otat vain kauhaa perusleväksi, tehostin jää tässä kategoriassa hieman alle. Tämä ei kuitenkaan ole yllättävää, kun tarkastellaan "Nitric Core System" -seoksen ainesosien kokonaismäärää. Pelkästään 3750 mg aktiivisia aineosia (jotka eivät kaikki myöskään vaikuta pumppuun) ei yksinkertaisesti riitä suonet räjähtelevään harjoittelutunteeseen. Kahteen kauhaan lisääminen tietysti tuo pumppujasi eteenpäin ja suonet enemmän esiin, mutta tässäkin jompikumpi pumppausaine puuttuu tai joitain ainesosia kannattaa annostella enemmän.

😈 Suorituskyky ja uupumus (8/10)

Vahvan energiatason ja raa'an ajon ansiosta suorituskyky kuntosalilla on enemmän kuin vaikuttava. Booster vie sinut lähelle rajojasi ja joskus jopa nostaa niitä hieman. Täällä 2 kauhan vaikutus oli joskus meille liian voimakas ja treenin jälkeinen uupumus oli erityisen voimakas.

☠️ Vaikutuksen loppu ja sivuvaikutukset (7/10)

Vaikutuksen loppu ei tule yllättäen, vaan "hiipivänä", mikä oli mielestämme miellyttävä. Yhdellä kauhalla ei juurikaan huomannut sivuvaikutuksia, mikä on ainesosien perusteella erittäin tervetullutta. Ainoastaan ​​nälän tunne oli hieman tukahdutettu ja treenin aikana piti varmistaa, että juo riittävästi nesteitä. Kuitenkin, kun söimme ensimmäistä kertaa kaksi kauhaa, meillä oli melkein 24 nälkä! tuntia tukahdutettu. Absoluuttinen ruokahaluttomuus on valmis. Sinun piti myös pakottaa itsesi juomaan harjoituksen aikana ja sen jälkeen. Toisaalta tehosterokotteen kulutuksella ei ollut negatiivisia vaikutuksia uneen. Tässäkin meillä on ollut paras kokemus 1,5 kauhallisen annoksesta hyöty-sivuvaikutussuhteen suhteen.

Hinta-laatusuhde

44,95 euroa 50 annokselta (yksi kauha), booster on edullinen. Jos ottaa pohjaksi kaksi kauhaa ja siten 25 annosta, hinta luonnollisesti tuplaantuu noin 1,80 euroon/annos. Olemme kuitenkin ehdottomasti sitä mieltä, että kaksi kauhaa on liian kovaa alkuun, vain pienimmät käyttäjät tarvitsevat todella kaksi kauhaa. Joten tutustu ja aloita kauhalla. Meillä onnistui parhaiten 1,5 lusikallisen annoskoolla.

Kaiken kaikkiaan johtopäätös

Ensimmäinen katseemme etikettiin vahvisti sen - tämän tehostimen kanssa ei pidä vähätellä. Emme voi toistaa sitä tarpeeksi usein: aloita hitaasti. Mutta jos olet löytänyt oman suloisen paikan, sinulla on varmasti hauskaa kuntosalilla tämän boosterin kanssa. Lopulta vain hieman heikkenevät pumput ja joskus hieman voimakkaammat sivuvaikutukset (kahdella kauhalla) estivät vielä paremman arvosanan. Muuten Ashes saa meiltä varauksettoman suosituksen.

Kuva Hazard Core Ashes hardcore -vahvistimesta

* Mainonta / mainonta

Vaaraydin – Tuhkaa

 • Sisältää kolme hardcore-stimiä (DMAA, DMHA und AMP-sitraatti)
 • Erittäin vahva energiankulutus
 • Keskimääräistä parempi keskittyminen ja ajaminen
Yhdellä silmäyksellä...
7.6
Meidän luokitus
HYVÄ
 • Vahva energiataso, joka on nopeasti saatavilla
 • Keskimääräistä parempi keskittyminen ja ajaminen
 • Hinta (kauhalla)
BAD
 • Pumput heikkenevät
 • Jotkut voimakkaammat sivuvaikutukset, kuten ruokahaluttomuus (kahdella kauhalla)
Varoitus ja energia9
Tarkenna ja aja8
Pumppu ja verisuonisto6
Suorituskyky ja uupumus8
Vaikutukset ja sivuvaikutukset7

Samankaltaiset tuotteet

Takaisin alkuun -painike