Hardcore-tehosterokotusTuotearvostelut

Core Labs X - Typpipommi testattu

Arvostelu: Core Labs X Nitric Bomb - Mitä Hyper Powerin seuraaja voi tehdä?

Core Labs X tarjoaa uusimman tehostimen, jolla on lupaava nimi "Nitric Bomb", jälleen kerran todellisille kovien piristeiden ystäville. Core Labs X on jo aiheuttanut melkoisen sensaation "Hyper Powerilla" ja meille herää kysymys, osaako tämä boosteri myös vakuuttaa.

Valmistajan Core Labs X:n lisäksi, joka edustaa innovatiivisia ja tehokkaita tuotteita voimaurheiluelämässä, ensimmäinen vilkaisu etikettiin saa myös haluamaan lisää tai seuraavaa harjoittelua. Erityisesti 350 mg:n yhdistelmä Kofeiini, 120 mg DMHA ja 50 mg DMAA muiden (kovien) stimulanttien yhteydessä, jotka on pääasiassa suunnattu rasvanpolttoon, energiantuotantoon, mielialaan ja keskittymiseen, lukee erittäin lupaavasti.

Core Labs X Typpipommi Booster
Core Labs X Typpipommin ainesosat
Kuva Core Labs X -typpipommista

* Mainonta / mainonta

Core Labs X - Typpipommi

 • Highstim booster kanssa DMAA und DMHA
 • Valtava keskittyminen ja äärimmäisen tunnelmaa parantava
 • Korkea energiataso 2-3 tuntia

Mitä sisältyy: ainesosat ja annokset

Määrä annosta kohti (1 kauha / 8,5 g)
C-vitamiini350 mg
Vitamiini D310 mg
Vitamiini B350 mg
Vitamiini B65 mg
Magnesium Karbonaatti50 mg
Beta alaniini3000 mg
L-Citrulline2000 mg
Kreatiini HCl500 mg
N-asetyylityrosiini500 mg
Tauriini500 mg
Asetyyli-L-karnitiini350 mg
Kofeiini Vedetön350 mg
DMHA120 mg
DMAA50 mg
Vihreä tee 98%50 mg
Synephrine HCL 50 mg
Hordinine HCL50 mg
Grape Seed Extract20 mg
L-Teaniini20 mg
metyyli Synephrine HCL10 mg
Mustapippuri Pura10 mg
N-metyylityramiini HCL5 mg
naringeniini5 mg
Johimbiini HCL2,5 mg

Core Labs X Nitric Bomb sisältää seuraavat ainesosat

5 vitamiinin ja kivennäisaineen lisäksi Typpipommissa on yhteensä 19 muuta aktiivista ainesosaa. Annoskoko on 1 kauha tai 10 grammaa ja sisältää yhteensä 30 annosta.

Tietoja yksittäisistä ainesosista ja niiden annostuksista:

C-vitamiini: Auttaa ylläpitämään harjoitussuorituskykyäsi. Tässä olemme sisällyttäneet 350 mg.

Vitamiini D3: Varmistaa terveen immuunipuolustuksen ja toimittaa luut ja lihakset tarvittavalla määrällä kaliumia. Se sisältää 10 mg.

Vitamiini B3 (Niasiini): Vitamiini B3, usein myös kuten Niasiini nimeltään, torjuu väsymystä ja lihasten väsymystä. Ihmiset, jotka ovat erityisen herkkiä Niasiini reagoida, luultavasti tietää ns.Niasiini- Huuhtele". Verisuonten laajeneminen johtaa ihon punotukseen ja lämmön tunteeseen, mutta tämä ei ole vaarallista. Se sisältää 50 mg.

Vitamiini B6 (Pyridoksiini): Vitamiini B6 osallistuu lukuisiin kehon aineenvaihduntaprosesseihin, erityisesti aminohappojen aineenvaihduntaan ja siten epäsuorasti lihasten rakentamiseen. Se sisältää 5 mg.

Magnesium: Varsinkin fyysisesti aktiivisilla ihmisillä on suurempi tarve magnesiumille, joka on yksi tärkeimmistä kivennäisaineista, koska jokainen kehon solu on vastuussa heidän energia-aineenvaihdunnastaan. Magnesium on ohjeistettu. Se myös toimii Magnesium Vastustaa lihaskouristuksia. Se sisältää 50 mg.

Sen sisältämät vitamiinit ja kivennäisaineet ovat mukava lisä, mutta lukijoitamme kiinnostavat tietysti pääasiassa seuraavat ainesosat, jotka tehostavat harjoittelua:

Beeta-alaniini: Beeta-alaniini on ei-välttämätön aminohappo, mikä tarkoittaa, että elimistö voi tuottaa sen itse. Beeta-alaniini hidastaa lihasten väsymistä ja voi siten tehostaa harjoitteluasi. Tämä on tehtävä Beeta-alaniini toimitetaan kuitenkin pitkällä aikavälillä. Usein mukana nieleminen Beeta-alaniini on tyypillinen "pistely". Spoileri: Emme voineet määrittää tätä täällä. Tavallinen annos on 3000 mg.

L-sitrulliini: Tämä on myös ei-välttämätön aminohappo. L-sitrulliini on luultavasti eniten käytetty ainesosa harjoitustehostimissa ja varmistaa lisääntyneen typen oksidien tuotannon elimistössä, mikä parantaa verenkiertoa ja viime kädessä suosittua pumppua. Tässä olevat 2000mg ovat vähän pieniannoksista, kaksinkertainen määrä olisi mielestämme sopiva.

kreatiini HCL: Tämä on kreatiinin muoto, jolla on paras liukoisuus. Tämä saavutetaan yhdistämällä hydrokloridiryhmä (HCL). Tämä johtaa korkeampaan biologiseen hyötyosuuteen ja parempaan imeytymiseen verrattuna kreatiini-Monohydraatti. 1000 mg:lla annos on ehdottomasti riittävä, koska annokset ovat huomattavasti pienemmät kuin annoksella kreatiini- Monohydraattia tarvitaan samaan vaikutukseen.

N-asetyylityrosiini: Asetyloitu muoto L-tyrosiini varmistaa paremman imeytymisen ja biologisen hyötyosuuden. tyrosiini tarvitaan esimerkiksi dopamiinin, adrenaliinin ja noradrenaliinin tuottamiseen.

Tämä lisää keskittymiskykyä ja motivaatiota sekä torjuu väsymystä. Se sisältää reilut 500 mg.

tauriini: Tämä on myös ei-välttämätön aminohappo, joka tunnetaan pääasiassa erilaisista energiajuomista. tauriini vaikuttaa monin tavoin ja lisää henkistä suorituskykyä, tehostaa rasvanpolttoa, toimii piristeenä ja sillä on antioksidanttinen vaikutus. Tavallinen annossuositus on 1000-3000 mg. Tämä sisältää 500 mg.

Asetyyli-L-karnitiini: Tämä on aminohapon L-karnitiinin esteri. Käytetään erittäin tehokkaana nootrooppisena aineena Asetyyli-L-karnitiinitai lyhyesti ALCAR, jota käytetään usein aivovahvistimissa. Annossuositukset vaihtelevat, mutta ovat usein 1000 mg:n ja 3000 mg:n välillä, joskus jopa suurempia (hitaalla nousulla). Tässä on 350 mg.

(vedetön) Kofeiini: Vedettömän kofeiinijauheen alla (vedetön kofeiini) tulee puhtain muoto Kofeiini ymmärretään farmaseuttisessa laadussa. Tavanomainen annos (vakaville) tehosteille on 350 mg.

DMHA: Seuraajana DMAA se osoittaa rakenteellisia yhtäläisyyksiä ja on todennäköisesti törmännyt kaikkiin vakavimpiin vahvistimiin useammin kuin kerran. Ainesosa lisää energiaa ja motivaatiota sekä veitsenterävää keskittymistä. Se myös alentaa kivunsietokykyä ja antaa sinun harjoitella vielä kovemmin. 120 mg:lla annos on ylärajalla.

DMAA: Vakavien piristeiden äiti ja vaikutukseltaan verrattavissa sen seuraajaaineeseen DMHA, vain vaikeampaa. Siksi "vain" 50 mg sisältyy tähän, mikä kuitenkin on tarkoitettu DMAA edustaa hyvää annosta.

Vihreä tee 98%: Tässä etualalla ovat terveyttä edistävät näkökohdat, kuten tulehdusta ehkäisevät ja verenpainetta alentavat vaikutukset. Mutta vihreän teen syynä on myös hieman lisääntynyt rasvanpoltto. Luonnollisena lähteenä Theanine se myös torjuu sivuvaikutuksia Kofeiini vastapäätä. Annossuositukset ovat 250-500 mg. Se sisältää vain 50 mg.

Synefriini HCL: Kemiallisesti katkerasta appelsiinista saatu alkaloidi on läheistä sukua efedriinille ja siksi sillä on samanlainen vaikutus. Synefriini tehostaa rasvanpolttoa ja vähentää ruokahalua. Synefriini myös parantaa verenkiertoa ja terävöittää keskittymistä. 50 mg:lla tämä on erittäin hyvä annos.

Lauma HCL: Sen lisäksi, että sitä käytetään rasvanpolttajissa Lauma käytetään usein myös aivovahvistimissa, koska sillä on keskushermostoa stimuloiva vaikutus. Joten terävöittää saantia Lauma parantaa keskittymiskykyä, parantaa keskittymiskykyä ja lisää yleistä kognitiivista suorituskykyä. Tavallinen annos on 50 mg.

Greippiuute: Rypäleen siemenuute toimii ensisijaisesti antioksidanttina. Se sisältää 20 mg.

L-Teaniini: Theanine sillä on nootrooppinen vaikutus, ja siksi sitä käytetään usein aivovahvistimissa. Sillä on rauhoittava, stressiä vähentävä vaikutus ja terävöittää keskittymistä. Kuten edellä jo kirjoitettu, tapahtuu Theanine myös sivuvaikutuksia Kofeiini vastapäätä. 20 mg on kuitenkin hyvin pieni annos.

Metyylisynefriini HCL: Tämä on efedriiniä muistuttava aine, joka tunnetaan paremmin nimellä oksilofriini. Tämä on sympatomimeettiseen ryhmään kuuluva lääke, jota käytetään matalan verenpaineen hoitoon. Se sisältää 10 mg, mikä on paljon vähemmän kuin aikuisille potilaille määrätään, mutta on sanottava, että näissä tapauksissa lääke on mukana.

Mustapippuri Pura: Mustapippuriuute lisää muiden aktiivisten aineosien biologista hyötyosuutta. 10 mg on erittäin hyvä annos.

N-metyylityramiini HCL: N-metyylityramiini on kemiallinen yhdiste fenyylietyyliamiinien ryhmästä. Ainesosa on siis jokseenkin samanlainen Lauma tai synefriini. Se sisältää kuitenkin vain 5 mg.

naringeniini tai Naringin: Naringin Toisaalta sillä on antioksidanttivaikutus, toisaalta se toimii myös täydellisenä synergiaalustana Kofeiini ja lisää sen biologista hyötyosuutta. Se sisältää 5 mg, erittäin pieni annos.

Tärkeää: Jokaisen, joka käyttää lääkkeitä säännöllisesti, tulisi Naringin älä ota sitä neuvottelematta lääkärisi kanssa (äläkä siksi syö greippiä). Ainesosa varmistaa, että joidenkin lääkkeiden vaikutukset (ja sivuvaikutukset) lisääntyvät.

yohimbine HCL: Tämä afrikkalaisen yohimbe-puun kuoresta saatu ainesosa on sekä seksuaalisuuden tehostaja että erittäin tehokas rasvanpolttaja. Myös tässä 2,5 mg:n annos on yleensä pienempi.

Päätelmän ainesosat:

Core Labs X on jälleen pakannut paljon ainesosia tehosterokotteihisi, eikä ilmeisesti säästänyt myöskään vakavimmissa piristeissä. Vaikka joidenkin ainesosien aliannostus olisikin, toivomme aineiden synergististä vaikutusta. Täällä voit odottaa paljon, etenkin energiatason ja keskittymisen suhteen.

Mielikuvamme Core Labs X Nitric Bombin pakkaussuunnittelusta

Suunnittelu on siis suhteellisen epäuskottava. Enemmän huomiota kiinnitetään tölkin varoituksiin (High Stim -tuote, Advanced User Pre-Workout, Varoitus: Erittäin tehokas, vain edistyneille käyttäjille) ja lupauksiin (Extreme Energy, Intense Focus, Rapid Power and Performance). Muuten kuvio on pääosin mustaa, etupuolella on luonnostekstit ja maku, yksittäiset ainesosat, kulutusohjeet, muut varoitukset, GMP-sinetti (Good Manufacturing Practice) ja merkintä "Made in USA" ovat takana. ". Kaikki englanniksi.

Core Labs X Nitric Bombin maku ja liukoisuus

Tehostinta on saatavana kahtena makuna - "Fruit Punch" ja "Strawberry Watermelon". Kokeilimme vain ”Fruit Punch”. Yksi mittalusikka (1 kauha) tulisi liuottaa 8–10 oz: aan vettä (= 235–295 ml). Ensimmäinen vaikutelma ravistelun jälkeen: Jauhe liukenee hyvin eikä jätä jäännöksiä ravistimen pohjaan. Ravistamalla syntyy paljon vaahtoa, mutta se romahtaa nopeasti uudelleen. Maku on - hyvin, hyväksyttävä. Koska vain 14,5 g annosmäärästä (2 g) koostuu aromiaineista, kuten maltodekstriinistä, sitruunahaposta jne., Ei pitäisi odottaa kulinaarista kokemusta. Vallitseva maku on "katkera" korkean sitrulliinipitoisuuden vuoksi. Hedelmien booli-aromi on havaittavissa vain viimeistelyssä. Makeutusaineita ei selvästikään käytetä tarpeeksi, mutta se ei ole paljon parempi myös muiden vahvistimien kanssa. Annossuhteiden vuoksi maku on kunnossa.

Geschmack
liukoisuus

Kuinka Core Labs X Nitric Bomb toimii?

Ensinnäkin: mikään tehostin ei toimi samalla tavalla kaikille kuluttajille, joten vaikutusraportit ovat aina subjektiivisia kokemusraportteja. Kaksi tiimin jäsentä on testannut typpipommia useita kertoja; tunteet olivat samanlaiset molemmissa. Testi suoritettiin kauhalla.

🤓 valppautta ja energiaa (9/10)

Ehdottomasti yksi boosterin vahvuuksista. Voimme ehdottomasti alleviivata pakkauksessa olevan ensimmäisen lupauksen "Extreme Energy". Noin 15 minuuttia nauttimisen jälkeen energiatason nousu on jo havaittavissa. Noin 2-3 tuntia energiataso pysyy huipputasolla yhdistettynä absoluuttiseen "korkeaan" eli mielialaa kohottavaan vaikutukseen.

🤯 Tarkenna ja aja (10/10)

Tässä boosteri näyttää täyden voimansa. Toinen lupaus, "Intense Focus", on myös täysin totta. Suosituksemme: laita kuulokkeet, aloita harjoitusmusiikki ja harjoittele. Treenien painopiste on silloin valtava.

💪 Pumppu ja verisuonisto (5/10)

Valitettavasti tehostin tuottaa pettymyksen tässä suhteessa. Kuitenkin etikettiä katsomalla sai jo käsityksen siitä, että hyvää pumppua ei tässä ole odotettavissa. Tietysti valtava energiataso ja siihen liittyvä kova harjoittelu auttavat sinua rakentamaan pumpun, mutta muuten tehosterokotus ei tarjoa paljon tukea täällä.

😈 Suorituskyky ja uupumus (9/10)

Suorituskyvyn osalta tehostin saavuttaa sitten jälleen jalansijan ja voi jälleen vakuuttaa. Tässäkin keskimääräistä parempi suoritus koko harjoittelun ajan. Voit ehdottomasti mennä maksimiisi täällä ja myös vähän pidemmälle.

☠️ Vaikutuksen loppu ja sivuvaikutukset (7/10)

Vaikutuksen loppu ei tule äkillisesti, vaan ilmoittaa hitaasti itsestään. Vaikuttavat aineet huomioon ottaen sivuvaikutukset ovat rajalliset. Tunnet melko voimakasta janon tunnetta koko harjoituksen ajan ja olet melko uupunut harjoituksen jälkeen, johtuen harjoituksen absoluuttisesta korkeudesta. Näläntunteen tukahduttaminen oli kohtalaista, treenin jälkeen syöminen oli täysin mahdollista.

Vastinetta rahoille: Core Labs X Nitric Bomb

44,95 eurolla 30 annosta boosteri on hardcore boosterien hintaluokan keskimmäinen. Tästä tulee noin 1,50 euron hinta per annos.

Kaiken kaikkiaan johtopäätös

Nitric Bombilla Core Labs X on tuonut markkinoille hardcore-vahvistimen, jolla on vahvuutensa energian, mielialan, suorituskyvyn ja keskittymisen aloilla, "klassisissa" hardcore-vahvistimissa. Sinun on kuitenkin leikattava kulmat pumppujen suhteen. Jokaisen, joka pitää tätä tärkeänä, täytyy "auttaa" hieman ja pinota niitä.

Kuva Core Labs X -typpipommista

* Mainonta / mainonta

Core Labs X - Typpipommi

 • Highstim booster kanssa DMAA und DMHA
 • Valtava keskittyminen ja äärimmäisen tunnelmaa parantava
 • Korkea energiataso 2-3 tuntia
Yhdellä silmäyksellä...
8
Meidän luokitus
HYVÄ
 • Vahva energiataso
 • Sillä on erittäin mielialaa kohottava vaikutus
 • Terävä tarkennus
 • Vähäiset sivuvaikutukset ottaen huomioon ainesosat
BAD
 • Pumppuja ei käytännössä ole
Varoitus ja energia9
Tarkenna ja aja10
Pumppu ja verisuonisto5
Suorituskyky ja uupumus9
Vaikutukset ja sivuvaikutukset7

Samankaltaiset tuotteet

Saatat olla kiinnostunut
sulkeminen
Takaisin alkuun -painike